atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9204 عنوان داداشم برا دوستش انگشتر درس کرد 96 بازدید | 4 پست البته من مجبور کرد درس کنم بعد یه لیوان اب دست من بیچاره نمیده او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/01/18 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخت_قوی عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2907 داداش منم نوبرهب من جلو دوستش فحش میداد بعد ب اون اگ ب شوخی چیزی میگف نیگف ببخشید شوخی کردم نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9204 چند سالشهچقدر در این مورد تاپیک میزنی دوتا زدم با این خب توضیح خواستید اخهنمیدونم ولی حسم بیرون ریختم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9204 داداش منم نوبرهب من جلو دوستش فحش میداد بعد ب اون اگ ب شوخی چیزی میگف نیگف ببخشید شوخی کردم این یکی یکم گو گولی هس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت