2777
2789

دختر زیاد دیدم پی دعا بودن واسه برگشت دوست پسر 

ولی پسر شما اولی هستی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چیزی پیدا کردی به رفیقات هم یادت بده دخترا یک مدت برن مرخصی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دختر نه 🤣

ولی خالم شوهرشو برگردوند😂

پسرا هم از اینکارا میکنن!؟ 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

به پسرام سرایت کرده. 😂😂

خوبه 😅

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه دعا هست خیلی مجریه 

بهش پیام میدی میگی کاشکی بیای آشتی کنون کاشکی نشی نامهربون من بی‌قرارم دلهره دارم خودت رو از راه برسون  

جواب گرفتن؟منم سر موضوعی این اومد به ذهنم

بعضی ها عارع بعضی ها نه

خب چرا با صحبت کردن پیش نمیری چند روز صبر کن زیاد پاپیچ اون دعوا نشو که ناراحتی رو یادش بیاد کم کم شبیه اوایل آشنایی برو جلو فک کنم جواب بگیری

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم