2777
2789
عنوان

چرا هر جا میرم به حرف زدنم میخندن

503 بازدید | 22 پست

امروز آرایشگاه بودم آرایشگر و مشتری راجع به من حرف زدن که این طفلک هم. دیرش شد از صبح منتظره ،منم تو گوشی بودم دقیق نفهمیدم که با منن بعد رو کردن به من که ادامه دادن همین موضوع منم همراهی کردم بعد گفتم من نفهمیدم که راجبم چی گفتید گوشی نگاه میکردم بعد دو نفر دیگه ازون ور رو کردن بهم خندیدن یکیش آروم به اون یکی گفت تو صبر کن بعدا بیا بفهمی خندیدن ،یک همچین چیزی ، منظورشون من بود ، منم چیزی نگفتم 

الان ناراحتم 

کلا آدم حساسی هستم با کوچکترین واکنش بد دیگران ناراحت میشم و جواب هم بلد نیستم بدم همون جا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطوریم بعدش،فراموش نمیکنم مدرسه نیرفتم  بعضیا مسخره میکردن با انگشت نشون میدادن میگفتن کوتوله ولی نمیتونستم بهشون جواب بدم  قدم کوتاه بود ولی نه اونقدر که اینجوری بگن تازه مگه دست خودم بود بعد میومدم خونه انقدر،گریه میکردم ولی اشتباه بود الان دیگه نمیذارم کسی تخقیرم کنه شما یاد بگیر اگه چیزی ناراحتت کرد بتونی همون وقت واکنش بدی وگرنه فراموشش کن بدتره

۱۱اردیبهشت

در لحظه زندگی نمیکنین ، حواستون به اطرافتون و خودتون نیس لذا ادمای زرنگ دستتون میندازن 

از حس شنوایی تون بهتر استفاده کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
منم اینطوریم بعدش،فراموش نمیکنم مدرسه نیرفتم بعضیا مسخره میکردن با انگشت نشون میدادن میگفتن کوتوله ...

تا چند روز اعصابم بهم می‌ریزه نمیتونمم همونجا جواب بدم

باید بلند میشدی از آرایشگاه می رفتی بیرون. نمیدونم آرایشگرا چشونه، اینطوری مشتری رو آزار میدن. من خودم فروشنده هستم... اینا از احترام به مشتری چیزی حالیشون نیست. مشتری مدار نیستن. 

البته نه همه آرایشگرا

کاربری دست ۷ نفره. ❕

در لحظه زندگی نمیکنین ، حواستون به اطرافتون و خودتون نیس لذا ادمای زرنگ دستتون میندازن از حس شنوایی ...

نمیدونم از همون بچگی مغزم انگار تو کماعه ، آدم عادی هستم فکر نکنید مثلا سبک مغزما، ولی از همون بچگی معلم یکبار به مامانم گفته بود بچتون یکدفعه تو فکر می‌ره تو عالم خودش می‌ره تو خونه دعوا چیزی دارید مامانم گفته بود نه و بعدش هم پیگیر نشدن چمه ولی ما خونمون هرروز جنگ و کتک کاری بود ، الآنم با یکی دارم حرف میزنم یکدفعه مغزم میره عالم دیگه و حرف های طرف مقابل نمیشوم، 

باید بلند میشدی از آرایشگاه می رفتی بیرون. نمیدونم آرایشگرا چشونه، اینطوری مشتری رو آزار میدن. من خو ...

عزیزم آرایشگر چیزی نگفت ، دوتا از مشتری ها اینکار کردن 

نمیدونم از همون بچگی مغزم انگار تو کماعه ، آدم عادی هستم فکر نکنید مثلا سبک مغزما، ولی از همون بچگی ...

میرم تو فکر دیگه مغزم صداهای بیرون نمیشنوه فقط به فکری که تو ذهنمه گوش میده

نمیدونم از همون بچگی مغزم انگار تو کماعه ، آدم عادی هستم فکر نکنید مثلا سبک مغزما، ولی از همون بچگی ...

به خودت مسلط باش 

به حرکاتت ، به حرفات ، به اطرافت 

هوشیار باش ، ریلکسیشن کن 

مطالعه زیاد داشته باش ،تا جایی که مغزت هوشمند بشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بنظرتون درست میشه ؟

الان ناقصه و شما اینکارا رو برا خودت ضابطه ای نکردی 

موارد بالا رو در مراودات روز مره نهادینه کن 

کتاب آئین دوست یابی و راههای نفوذ در انسانها رو بگیر بخون 

هوشیاری و هوشمندی شما در حد نرمال نیس  

آره حتما درست میشه