2777
2789
عنوان

بچه ها درآمد باغ پسته چقدره ⁉️

553 بازدید | 10 پست

میدونید تقریبا ماهیانه 

سالیانه چقدره ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش سال اول فقط باید خرج کنی و محصول ندارهبعد از شش سال شروع میکنه 

از یک کیسه و نایلون شروع میشه تا کیلو کیلو میره ما 12 ساله 70 میلیون پسته داشتیم امسال دعا کنید بارور تر بشه خیلی خرج میکنیم منبع درآمد مونه و اینه ماهیانه نیست در طول سال باید خرجش کنی

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

سودش خیلییییییییی بیشتر از خرجشهحتی اگه یخ بزنن هم باز پول خوبی میدن

بابام باغ  پسته داره محصول امسال نه سال قبلش زمان خوشه زدن تخمین زدن گفتن سه تن برداشت میشه .....چن روز بعدش تگرگ زد نابود شد کلن ۸۰۰ کیلو برداشت کرد بابام .....بد غصه خورد

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

سودش خیلییییییییی بیشتر از خرجشهحتی اگه یخ بزنن هم باز پول خوبی میدن

البته بعد از چند ساااال وقتی درختا خوب کهن بشن مثلا 20 سال که درآمد کلانی بده

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم