از سرکار اومدم نابود افتادم رو مبل پاهام دادم همسرم ماساژ بده😂تا شب ده بار میگم حالا
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
هیچی تو این سایت مسخره میچرخم لعنت به اون روزی که عضو شدم اه
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
والا به خدا یه اعتیاد خیلی مضخرفی به این سایت پیدا کردم به واسطه همین سایت گند خورده به اعتمادم ولی ادم نمیشم 🥲
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
دقیقا من کاربر قدیمی ام متاسفانه هر سری به نی نی یار میگفتم منو تعلیم کن میرفتم تاقت نمیآوردم باز ب ...
ای گفتی چن باز خودم خاستم تعلیق بشم باز برگشتم خودم د یکی نیس بگه دردت چیه هی میای گند میزنی به روحیت حالم گرفتس اصلا خیلی پشیمونم از اومدنم🥲🥲🥲