2777
2789
عنوان

تخم کفتر

67 بازدید | 3 پست

آیا تخم کفتر برای حرف زدن بچه تاثیر داره؟

پسرم یکسال و سه ماهشه

یکسالگی مامان بابا هانا ددر بده و به به رو میگفت ولی الان هیچی نمیگه 

خیلی زور میزنه چیزی بگه نمیتونه 

اطرافیان هم دیونه ام کردن هرکی یه چی میگه؟

تخم کفتر بدم زبونش باز میشه واقعا؟

دخترم ۸ماهگی به حرف افتاد

فکر میکنم انقد دخترم جیغ زده و ترسوندتش دیگه چیزی نمیگه

گهگداری بابا هم میگه

با اشاره هرچی بخواد نشون میده

تخم کفتر حاوی امگا3 هست فقط بخاطر این میگن تخم کفتر وگرنه چیز خاصی نداره تاثیر بزاره برای تکلم

پریشانم، چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، خداوندا... اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بی اندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا... اگر در روز گرماخیز تابستان، تنت بر سایه دیوار بگشایی، لبت بر کاسه مسی قیر اندود بگذاری و قدری آن طرفتر... عمارتهای مرمرین بینی و اعصابت برای سکهای اینسو و آنسو در روان باشد زمین و آسمان را کفر میگویی... نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره