2777
2789
عنوان

کار در منزل

65 بازدید | 8 پست

سلام

دوستان من واقعا به کاری نیاز دارم یکم درآمد داشته باشم

منتهی میخوام تو خونه باشه

لطف میکنید راهنماییم کنید از بین اینا

۱/ شیرینی و کیک و دسر خانگی(قبلا تجربه شو داشتم اگر بخوام دستپختم خوبه فقط اینکه دو تا بچه دارم یکیش خیلی آویزونه و البته بریز و بپاش هم زیاد داره)

۲/ آنلاین شاپ : جوراب و گلسر 

لباس بچه

لوازم تحریر و کتاب( اینو بهش حس خوبی دارم)

شال و روسری(اینم هی باید مدل بشی و سرخور بدی تو خونه برام سخته قبلا فروختم بد نبود)

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک و شیرینی بهترینشه یکی از فامیل های ما یه دوره انلاینچیز کیک دید یاد گرفت الا فک کنم به بیشتر از تا کافه روزانه کیک میده خیلی کارش گرفته فک کنم ماهی 50 تومن رو کمش در میاره پرسیدم چطوری کافه هارو راضی کردی باهات کار کنن گفت رفتم کافه های خوب و کیکمو بردم اونجا برزنت میکردن و میگفتن خوبه یا بد و میکفت 80 درصدشون قبول میکردن خیلی کار خوبیه منم چیز کیک هاشو دوست کدبانویی هست برای خودش یه 3 قلو هم داره که بیشتر مواقع پیش مامان بزرگشونن 

کیک و شیرینی بهترینشه یکی از فامیل های ما یه دوره انلاینچیز کیک دید یاد گرفت الا فک کنم به بیشتر از ...

منم کیک و شیرینی پختم یمدت خیلی طرفدار داشت

ایده ی خیلی خوبیه

فقط میدونید بچه ی کوچیک خیلی دست و پا گیر میشه مخصوصا کوچیکه 

هیچکسم نگه نمیداره برام

منتظرم سال اولی که رفت پیش دبستانی منم برم سرکار

جوراب وگلسرچون همه نیازدارن وازمدهم نمیافته لوازم تحریرفصلیه بیشتر

تا یه ماه فرصت میدم یکم تحقیق کنم پول جور کنم شروع کنم به امید خدا 

کاش منم به یه درآمد هرچند متوسط برسم

اوضاع افتضاحه ما هم دو بچه

منم کیک و شیرینی پختم یمدت خیلی طرفدار داشتایده ی خیلی خوبیهفقط میدونید بچه ی کوچیک خیلی دست و پا گی ...

خب اگه حرفشو داری و بلدی و مشتریتو پیدا میکنی به نظرم وایسا بچها بزرگ شن یا اینکه کوچیکرو بفرست مهد یا از این خانه کودک ها فک کنم اخرین قیمتی که تو ذهنم هست برای خانه کودو ساعتی 50 برای مهد ترمی 8 تومن البته توی شهر ما اصفهان این قیمته بقیه رو نمیدونم