2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین مشکل تحلیل لثه😭

91 بازدید | 8 پست

هر جوری مسواک میزنم حتی با مسواک نرمم لثه هام قرمز میشن و ازشون یه پرزای قرمزی میزنه بیرون😭

دیگه جرئت ندارم مسواک بزنم از صبح چیزی نخوردم از ترس مسواک میخوام بمیرممم😭

دندونپزشک هم گفت مسواک نرم بزن من حتی نرمم میزنم خیلی آروم باز اینجوری میشن بخدا دارم دیوونه میشم حالم خیلی بده اگرم نزنم جرم میگیرن😭😭

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحلیل لثه رو دکتر تایید کرده؟؟؟مشکل خاصی نیست یجور درمان داره برو پیش متخصص لثه خیلی کمکت میکنه 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
تحلیل لثه رو دکتر تایید کرده؟؟؟مشکل خاصی نیست یجور درمان داره برو پیش متخصص لثه خیلی کمکت میکنه

نگفت تحلیل ولی همین پرزایی که ازش بیرون میزنه نشونشه گفت با مسواک نرم مسواک بزن با نرمم میزنم همینه😭

خونوادم منو نمیبرن همش میگن دیوونه شدی بخدا کسی درکم نمیکنه😭

[QUOTE=377962159]نگفت تحلیل ولی همین پرزایی که ازش بیرون میزنه نشونشه گفت با مسواک نرم مسواک بزن با نرمم میزنم همین...[/QUOTE

ازپایین به طرف بالا مسواک بکش.

منم تحلیل لثه دارم یبارم جراحی کردم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

[QUOTE=377962159]نگفت تحلیل ولی همین پرزایی که ازش بیرون میزنه نشونشه گفت با مسواک نرم مسواک بزن با ...

عزیزم جراحیش سخته؟هزینش زیاده؟

بخدا از پایین به بالام مسواک میزنم😭

عزیزم جراحیش سخته؟هزینش زیاده؟بخدا از پایین به بالام مسواک میزنم😭

من سال ۹۹ جراحی کردم یک ونیم شد سخت ک نبود چون بی حسی زیادمیزنن ولی اگ جراحی نمیکردم دندونم میفتاد.دندون کناریشم تحلیل رفته ولی دیگه برام.مهم.نیست پول بیاد دستم کامپوزیتی چیزی میکنم ازفاصله ای ک سالهاست  بین دندونم افتاد خیلی ناراحتم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

2790
2778
2791
2779
2792