2789
عنوان

چه سوتیه بدی

353 بازدید | 21 پست

وایسادع بودم منتظر تاکسی دوست داداشمم وایسادع بود موازای من بعد دوربیناش کوشیم رو‌ب‌اون بود ینی گوشی دستم بود حواسم نبود چراق‌قوه روشن بود فک‌نکنه دارم ازش فیلم‌میگیرم یاعکس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین امروز :

‏با رفيقم قرار داشتم گفت با دوست پسرم ميايم دنبالت، گوشي رو داد دوس پسرش آدرس رو بدم.گفتم ماشينت چيه گفت دناپلاس من خيلي خنديدم گفتم شوخي نكن ٢٠٦ رو عوض كردي  ؟گفت نه از اول دنا پلاس داشتم نخند:/

( دوس پسراتونو عوض ميكنيد كاش يه اطلاع بدين خراب نشه رابطتتون:))))

چرا من همیشه همه چی رو خراب میکنم😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد داشتم با تلفن حرف میزدم چراغ قوه گوشیم روشن شده بود یارو گفت خانم فلاش گوشیت روشنه😐

گفتم فلاش نیس آقا چراغ قوه روشن شده😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

دارک بود واقعا 😅

اهوم هیچی دیگه رابطه اونا رو هم خراب کردم😔😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

همین امروز :‏با رفيقم قرار داشتم گفت با دوست پسرم ميايم دنبالت، گوشي رو داد دوس پسرش آدرس رو بدم.گفت ...

مگه کسی ۲۰۶ با دنا عوض کنه خنده داره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

از طرف من تبریک به این حجم از قدرت ریدن😂

باهام تنهایی رفتیم بیرون دوستم میگفت بیا خیالت راحت شد اینم رفت😂😂

گفتم من مقصر نیستم مقصر خودتی باید بهم میگفتی ولی راست میگفت من که میدونستم 206 داره چرا گفتم ماشین ات چیه حالا چرا مغز من رفته بود سراغ اینکه نکنه با ماشین باباش بیاد:/😂😔

مگه کسی ۲۰۶ با دنا عوض کنه خنده داره

نهه خنده ام گرفته بود بخاطر اینکه کی انقدر پولدار شده بود دنا بخره😂

دل تنگ قرار های خودم شدم

الهییی عزیزم شرمنده اگه یادت انداختم🥲💔