2777
2789
عنوان

به عروسی برادر شوهرم برم یا نه

211 بازدید | 14 پست

شوهر من ۱۰ سال پیش یه موتور صفر خرید همون طوری داد به برادر شوهرم حالا نمیگم که چقد بهش خوبی کردیم یک سال شوهرم با خودش برد سر کاربراش صبحانه نهار درست کردم دادم آخرشم رفت بدمونو گفت حالا ازدواج کرده و یه عالمه باز براش خوبی کردیم حالا پارسال به شوهرم کار گفتن که شوهرم گفت به جای غریبه بدیم به برادرم کار کنه که زنگ زد و اونم گفت یک هفته دیگه بهت خبر میدم و شوهرمم دید کار داره از دستش میره داد به یه نفر دیگه کار کنه و برادر شوهرم قهر کرد زنگ زد هر چی از دهنش درمی اومد گفت به منو و مادرم بی احترامی کرد که شوهرمم جوابشو داد و تابستون با نامزدش داشتن میرفتن رو موتور ما که دیدن منو سرشونو کج کردن که به من بی احترامی بکنن منم گفتم رو موتور من نشستین بهم دهن کجی میکنین به شوهرم گفتم موتور ازشون گرفت حالا با ما قهرن و عروسیشونه و برادر شوهرم میگه اونا حق ندارن بیان عروسیم حالا میخواستم ببینم چیکار کنم که مردم نگن چرا نیومدن چون حرف مردم خیلی برام مهمه که نگن من بدجنسم که نرفتم عروسیش و باهاشون حرف نمیزنم به خاطر اون اعصابم خورده میشه راهنماییم کنین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف گفته عروسیم حق نداری بیای !

شما ب زور میخوای بری !

چقدر حرف مردم برات مهمه و ب خاطرش براش زندگی میکنی !

کیفیت زندگیتو مردم تعیین میکنن ؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
به نظرم نرید چون واقعا کارتون بد بود خیلی زشته آدم کاری میکنه منت بزاره ، اگر منم جای اونها بودم اجا ...

شما به کسی لطف میکنین بعد از شون انتظار بی احترامی داری؟ یا حتی اگر لطفی هم نکنید در حقش بازم بی احترامی دوست دارید؟ 

به نظرم نرید چون واقعا کارتون بد بود خیلی زشته آدم کاری میکنه منت بزاره ، اگر منم جای اونها بودم اجا ...

آدم خوبی رو برای کسی میکنه که قدر بدونن دقیقا اونیکی برادرشوهرم هیچ کاری براش نمیکنه ولی از ما عزیز تره بوده روزایی که خودمون وسیله نداشتیم ولی یه کلمه بهش چیزی نگفتیم ولی وقتی روی موتور آدم بهش دهن کجی و بی احترامی بکنن برای آدم خیلی سخته

حرف در آوردن بگو دعوت نبودیم وگرنه می رفتیم به نظرم دیگه هم به روی خودتون نیارید اصلا آدم دلش میسوزه من همسرم خرج دو تا برادر کوچیکترش رو می داد چون پدرش نداشت البته ناتنی هستن فقط یکبار که دیگه بالای ۲۰ سالشون بود گفت ندارم زنگ زد نامادریش فحش و قهر و ... آخرشم قهر کردن همسرم تازه فهمید چه خبره موضوع منت گذاشتن نیست یوقتایی لطف مکرر میشه حق مسلم و این خیلی بده البته همسر من خیلی صبوره حتی جواب فحشاشون رو نداد چندوقت پیش به من گفت چقدر اشتباه کردم از تو و بچه هام رو بخاطر اونا زدم حلالم کن 

حرف در آوردن بگو دعوت نبودیم وگرنه می رفتیم به نظرم دیگه هم به روی خودتون نیارید اصلا آدم دلش میسوزه ...

آخه شهرستانمون خیلی کوچیکه و مردم مزخرفی داره اگه من نرم میگن مقصر اینه این بدجنسه که نیومده

اصلا مهم نیست حرف مردم،چون خیلی سرد باهات برخورد میکنن..اتفاقا همچین ادمایی رو باید حالشونو گرفت چون خیلی پرو هستن ،وقتی بهشون کمک کردید و اینجوری جوابتونو میدن:/ بنظرم اینجور ادمای سمی رو باید از تو زندگیامون حذف کنیم

اصلا مهم نیست حرف مردم،چون خیلی سرد باهات برخورد میکنن..اتفاقا همچین ادمایی رو باید حالشونو گرفت چون ...

عزیزم میگم این پست نظر خواهی رو چطوری پاک کنم بلد نیستم میترسم جاریم یا از فامیلا بفهمن و اسم مستعار هم اسم خودمه میشناسی چطوری عوضش کنم

آخه شهرستانمون خیلی کوچیکه و مردم مزخرفی داره اگه من نرم میگن مقصر اینه این بدجنسه که نیومده

اگر حرف مردم از احساس و عزت نفست مهمتره برو طرف بی احترامی کرده دعوتت نکرده میخوای بری ... دیگه خود دانی