2777
2789
عنوان

امتحان🫠

160 بازدید | 24 پست

فردا قرار امتحان بگیرم از شاگردام به صورت هماهنگ با اون یکی همکارام سوالات مشترک گرفتم همهانگ برگزار کنیم دو بار از شاگردام امتحان گرفتم در همین سبک خراب کردن تاثیر نزاشتم این اخرین فرصته براشون امیدوارم خیلی خوب امتحان بدن 

بهم پیام دادن خانم شما طرح کردید یا خانم فلانی الکی گفت اون همکارم طرح کرد😂💔 عذاب وجدان گرفتم بخاطر دروغم:/😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

چی میشه از ۱۰ تا سوالی ک تو امتحان میخواد بیاد ۳۰ تا سوال بدین بگین از همینا امتحان میاد

اینجوری کنیم چه فایده ای داره امتحان نهایی چی؟؟

کنکور چی؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تورخدا بهشون رحم کن منم کنکوری ام میخوام فرهنگیان قبول شم انشالله بخدا قبول شم کمک میکنم به بچه ها😂

به خدا هرکاری میکنم سخت میگیرم بخاطر خودشون زیست درس مهمی هست براشون ضریب بالایی داره

انشالله قبولی🥲

اینجوری کنیم چه فایده ای داره امتحان نهایی چی؟؟کنکور چی؟؟

بخدا بعضی از معلما پدرمون و درآوردن

امروز درس تخصصی داشتیم نشست کلا ۶ ساعت بدون توضیح ی عالمه جزوه داد گفت برید هفته بعدبیایید امتحان بدید همینجوری موندیم بخدا

بخدا بعضی از معلما پدرمون و درآوردنامروز درس تخصصی داشتیم نشست کلا ۶ ساعت بدون توضیح ی عالمه جزوه دا ...

میگیم‌ک درست از فردا شروع میشه امتحانمو روزی ۲تا ۳ تا امتحان داریم‌میگه به من ربطی نداره بابا لامصب تیکه تیکه درس و بده حداقل تیکه تیکه بخونیم

بخدا بعضی از معلما پدرمون و درآوردنامروز درس تخصصی داشتیم نشست کلا ۶ ساعت بدون توضیح ی عالمه جزوه دا ...

من تدریسم واقعا خوبه( تعریف از خود نباشه خودشون هم همینو میگن)

انتظار نمرات بالایی هم دارم ازشون !

من تدریسم واقعا خوبه( تعریف از خود نباشه خودشون هم همینو میگن)انتظار نمرات بالایی هم دارم ازشون !

خوبه

ولی ببین طرف درسی ک تو ی ماه و نیم باید بده رو تو یروز میده بعد. میگه امتحان میگیرم 

میگیم‌ک درست از فردا شروع میشه امتحانمو روزی ۲تا ۳ تا امتحان داریم‌میگه به من ربطی نداره بابا لامصب ...

از اول فرودین بهشون گفتم سه شنبه امتحان دارن

خوبهولی ببین طرف درسی ک تو ی ماه و نیم باید بده رو تو یروز میده بعد. میگه امتحان میگیرم

این واقعا خوب عادلانه نیست

موقع امتحان نبود از امروز تا هفته بعد میشستم میخوندم ولی خب هر روز امتحان دارم

به مدیر بگین خب

2790
2778
2791
2779
2792