2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو

ارتباط مجدد باهام میگیره؟

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

از حسرت های دلم بگو 😣حوصلم پوکیدههه بشدت چیکا کنم

والا اینقدر حرفه ای رو ندانم 

ادمای جدید و ملاقات کن

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟ رضا استوری دیشبشو برا مهدیه گذاشته یا یکتا؟

مهدیه 

نمیدونم حس کردم

ارتباطمون امروز تموم میشه ؟واکنشش به کات چیه ؟اصلا ازم خوشش نمیومد؟صرفا چون ساده بودم میخواست گولم ب ...

راحت کنار میاد با کات 

بابا خودتونو برا ی پسر سبک نکنین

اول اسم یا ماه تولد یا خصوصیات مو میگیازدواج میکنم؟ مادر میشم؟فرزین حسش چیه؟آشتی میکنیم؟

متولد بهمنی 

اقا حس ششم من در حدیه ک یه اتفاق قراره بیفته من زودتر میفهمم قراره به چوخ برم

ن

از شخصیتم بگو

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍