2821
2789
عنوان

خودکشی کنم

97 بازدید | 6 پست

کسی خونه نیست 

همه رفتن عروسی فقط من موندم بچه هام 

بچه هام خابن

شوهرم خیلیییییی اصرار کرد برم التماسم کرد نرفتم

چون دیروز منو زد پیش خانوادش و بابام اومد و.......... 

گفتم روحیه ندارم نمیام

الان ک همه رفتن دلم میخاد پاشم خودمو دار بزنم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بایا بخدا خستممم

خستگی دلیل نمیشه

ما تا زمانی که بچه نداریم برا خودمون زندگی میکنیم وقتی بچه دار میشیم بیشتر برای اونا زندگی میکنیم

بزرگ شدنشون رو دیدن با ارزش ترین چیز دنیاس هرچقدر هم که زندگی مزخرف باشه

اگر دلیلش شوهرته طلاق بگیر

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

عزیزدلم، می‌دونم که دلت مثل یک شیشه شکسته شده، و هر تکه‌اش مثل تیغی به دستت می‌بره. اما بیا با هم تصور کنیم که تو یک درخت تنومندی؛ شاید الان بادهای سختی بدنت رو تکون دادن، شاخه‌هات خم شدن و حتی برگ‌هات ریختن، ولی ریشه‌هات... ریشه‌هات محکم تو خاک فرو رفتن. این ریشه‌ها امید و نیروی تو هستن که نمی‌ذارن سقوط کنی.

زندگی شاید گاهی مثل یک شب طولانی بی‌ستاره به نظر برسه، اما باور کن همیشه سپیده دم در راهه. خواهش می‌کنم به این فکر کن که هر روزی که می‌گذره، می‌تونه شروع دوباره‌ای باشه. تو قشنگ‌تر از اون چیزی هستی که فکر می‌کنی، و این دنیا بدون تو ناقصه.

از ته دلم می‌خوام بدونی که تنها نیستی. هر گره‌ای که تو زندگی‌ات افتاده، به وقتش باز می‌شه. فقط کافیه کمی صبر و ایمان داشته باشی. تو مهم و باارزشی، بیشتر از چیزی که شاید خودت الان بتونی ببینی. ❤️

قشنگم اگه چیزی خواستی بگو🥺

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792