2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما حس ششمی ؟میشه بگی راجب من چی حس میکنی؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

بله

راجب شما خانومی هستی حساس یعنی توی رابطه به جای اینکه دوست دختر باشی براش بیشتر مادری میکنی کلا حساسی

با ی حرکت ی نفر میتونه از چشمت بیوفته

حسی که بهت داره حس میکنه زیاد بهش گیر میدی و زیاد پاپیچشی باید کمش کنی تا این حس بهش دست نده

دوستت داره ولی توی این راهتون برای ازدواج خانواده ها کمی سنگ میندازن جلو پاتون ولی در اخر بهم میرسین

اکانت دست دو مهربون❤️

بلهراجب شما خانومی هستی حساس یعنی توی رابطه به جای اینکه دوست دختر باشی براش بیشتر مادری میکنی کلا ح ...

چه زمانی پیشنهاد میده ؟ چرا تا الان پیشنهاد نداده ؟

دوستی یا سنتی ؟

میتونین از شغلش یا مشخصاتش بگین ؟ یا اختلاف سنیمون ؟

ممنونم 🌼

.

چه زمانی پیشنهاد میده ؟ چرا تا الان پیشنهاد نداده ؟دوستی یا سنتی ؟میتونین از شغلش یا مشخصاتش بگین ؟ ...

دو وعده دیگه

چون با خودش دو به شک هست که با اخلاقی که دارین میتونه کنار بیاد باهاتون یا نه

سنتی

مشخصاتش هم ادم بلند بالا و گندمی و چشم مشکی و ادم معمولی از نظر اخلاق یعنی میان گراس نه برونگراس نه درونگرا

حدودا اختلاف سنیتون از بین ۴ سال تا ۹ سال

اکانت دست دو مهربون❤️

دو وعده دیگهچون با خودش دو به شک هست که با اخلاقی که دارین میتونه کنار بیاد باهاتون یا نهسنتیمشخصاتش ...

خیلی حالم بده منم میگی 

امروز تموم میشه ارتباطمون ؟اگه ن کی ؟

اصلا ازم خوشش نمیومد؟

خودش اصلی داشت ومن فرعی بودم؟یعنی از کس دیگه بیشتر خوشش میومد ؟

نمیبینم همو اصلا؟

دو وعده دیگهچون با خودش دو به شک هست که با اخلاقی که دارین میتونه کنار بیاد باهاتون یا نهسنتیمشخصاتش ...

حس پارتنرم بهم چیه؟ با هم ازدواج میکنیم؟ چند وعده دیگه؟ خوشبخت میشیم؟

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

شغلش چیه ؟

گفتین خانواده ها مخالفت میکنن خانواده من یا اون ؟

میتونین بگین ماه تولدش چیه یا حروف اسمش ؟

دبیری میرم یا اموزش ابتدایی؟

.

خیلی حالم بده منم میگی امروز تموم میشه ارتباطمون ؟اگه ن کی ؟اصلا ازم خوشش نمیومد؟خودش اصلی داشت ومن ...

امروز نمیاد یکی دوروز دیگه میاد

میبینم که خیلی حسودی خانومی کمتر بهش گیر بده یکم درکش کن باهاش رفیق باش

خوشش میاد ازت ولی از رفتارات داره ازت سزد میشه

شمارو تو زندگیش داره اگه حرفی میزنه برای اینکه ازش یکم دوری کنی تا بتونه بیشتر فکر کنه

تا سه وعده دیگه همو میبینید

اکانت دست دو مهربون❤️

حس پارتنرم بهم چیه؟ با هم ازدواج میکنیم؟ چند وعده دیگه؟ خوشبخت میشیم؟

عاشقته.فعلا ازدواجی نمیبینم برات.حدودا پنج وعده ‌.پنج ساعت پنج روز پنج ماه پنج سال.اره گلی خوشبخت میشی ادم خوبیه

اکانت دست دو مهربون❤️

شغلش چیه ؟گفتین خانواده ها مخالفت میکنن خانواده من یا اون ؟میتونین بگین ماه تولدش چیه یا حروف اسمش ؟ ...

ازاد

خانواده دو طرف

حروف اسمیش بین ا م ح ب س پ 

دبیری

اکانت دست دو مهربون❤️

عاشقته.فعلا ازدواجی نمیبینم برات.حدودا پنج وعده ‌.پنج ساعت پنج روز پنج ماه پنج سال.اره گلی خوشبخت می ...

مرسی عزیزم بنظرت ادامه بدم باهاش یا مورد های بهتری میان سراغم؟

بنظرت جوری که نشون میده واقعا پولداره؟ 

درسته حست کاملا امسال ازدواج نمیکنم باهاش اگه هم ازدواجی باشه ۵ داره توش ممنون گلم حست کاملا درست

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

2790
2778
2791
2779
2792