yonisaf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1307 عنوان بیایین نظربدین 37 بازدید | 5 پست خانماشوهرمن مغازه داره همیشه خودش وایمیسه ازهفت صبح تا دوازده شب نه جایی میتونیم بریم نه وقتی برای هم داریم خودمم خسته شدم افسردگی گرفتم بچمم اذیتم میکنه تویه ساختمونیم با خانواده شوهرم هی میگه برم خونه اونا فلان اوناهم بچه های دخترشونونگگه میدارن طلاق گرفته مدام باهم درگیریم خیلی گیرن شوهرمم ماهی شایدسی تومن اینادرامدداشته باشه به نظرتون شاگرد بگیره ماهی ده تومنم قراره بهش بده نصف روزوایسه تااینم یکم به خونه وخانواده برسه شاگرشم فامیله نظرتون 1404/01/18 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malmal_5 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2630 میشه علتشم بگی خب آخه میشه ۲۰ تومنبعدشم به نظر من مرد باید همیشه سر کار باشه ، کم ببینیش😅نمیدونم شاید تفکر من بچگانه هست😂ولی خب الان دقت کردم افسردگی گرفتین و بچهتون اذیتتون میکنه پس خیلی نیاز دارید شوهرتون تایم بیشتری براتون بذارهپس اگه اینجوریه موافق👍 یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤
yonisaf مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1307 خب آخه میشه ۲۰ تومنبعدشم به نظر من مرد باید همیشه سر کار باشه ، کم ببینیش😅نمیدونم شاید تفکر من بچگا ... مرسی