2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

تو تا حالا دیدی چیزی بیاد پایین؟

سال دیگه به17میرسه

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اگه توافق بکنن که چاره ندارن خیلی می‌ریزه 

دیگه از سه خورده شده هست تومن 

من خیلی این مدت ضررکردم با خریدن فروختن البته سودم کردم ولی اگه مطمعن بودم که میشه هشت بیشتر خریده بودم اینجور ضررکردم که اون موقع  کن تر خریدم 

الآنم تتر گرفتم چون می‌دونم اونم ممکنه بریزه ولی دیگه اقلا درصد فروش مالیات نداره 

دیگه چقدر میخواد بره بالا خیلی رفته 

فقط اگه توافق نشه که جنگ بشه اونوقت می‌ره بالا اگه دلار گرون بشه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز