2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در سطح کتاب میخوای دوره امتحان نهایی اقاجانی رو ببین در سطح کنکور میخوای دوره سالیانه اقاجانی ببین.خ ...

نه برای امتحان مستمر می‌خوام داری فیلم هاشو چیا بخوانم میرسم به نظرت 

داری فیلم هاشو آخه من پایم خیلی داغونه صفر صفرم

بقیه دبیرا الکین فقط فراهانی ببین من صفر صفر بودم شب امتحان دوتا از فیلماش دیدم ده شدم سرچ کنی میاره

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
بقیه دبیرا الکین فقط فراهانی ببین من صفر صفر بودم شب امتحان دوتا از فیلماش دیدم ده شدم سرچ کنی میاره

داری بفرستی چون خیلی دوره های مختلف داره تو باهوشی من سخت یاد میگیرم 

داری بفرستی چون خیلی دوره های مختلف داره تو باهوشی من سخت یاد میگیرم

فراهانی ب زورم شده میکنش تو مغزت بعدشم از کجا میدونی باهوشم😂 ندارم بخدا سرچ کن نهایی دوازدهم فراهانی تو تلگرام بزنی میاره

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
فراهانی ب زورم شده میکنش تو مغزت بعدشم از کجا میدونی باهوشم😂 ندارم بخدا سرچ کن نهایی دوازدهم فراهان ...

باشه مممرسی کاس برسم تموم کنم آخه معلم ی سوال هایی میده انگار من استاد شیمی هستم 

فراهانی ب زورم شده میکنش تو مغزت بعدشم از کجا میدونی باهوشم😂 ندارم بخدا سرچ کن نهایی دوازدهم فراهان ...

میگم من که هیچی بلد نیستم این الان مال دوازدهم هست یازدهم دهم چی 

میگم من که هیچی بلد نیستم این الان مال دوازدهم هست یازدهم دهم چی

اونارم من بلد نبودمممممم بخونننن فراهانی یادت میدههه

باشه مممرسی کاس برسم تموم کنم آخه معلم ی سوال هایی میده انگار من استاد شیمی هستم

چهار جلسه رو ببین س چهار بار مطالب و بخون فولی

کجا باید بگیریم؟از اول داره من میخام کلا یه پک باشه چون نمیخواهم کلاس کنکور برم ؟میشه شیمی رو ۵۰ یا ۶۰ زد؟

کجا باید بگیریم؟از اول داره من میخام کلا یه پک باشه چون نمیخواهم کلاس کنکور برم ؟میشه شیمی رو ۵۰ یا ...

سرچ کن کلاس فراهانی تایتان میاره تپ ویج فراهانیم آیدی ادمینش هست راهنماییت میکنه اره بابا یکی بود ی ماه خوند فقط با فراهانی ۶۵ زد البتع با دوره نکته و تست