2777
2789

نی نی سایت چه خبره؟ همه یا شوهراشون شیطانن یا مادراشون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت چه خبره؟ همه یا شوهراشون شیطانن یا مادراشون

خداراشکر کن که این‌چیزارو ندیدی و تو خوشبخت ترین آدم دنیایی تاپیک قبلی‌منو بخون و ببین مادرم چیه…💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم کی اینجوری کرده مادرت؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

منم ازمادر شانس نیاوردم فقط ازم سواستفاده میکرد یانفربن بابقیع اینجوری نبود حتی یه محبت یه بوسه ازش یادم نمیاد چقدر زخم توتنم دارم که یادگاری های آونه کوچکترین اشتباه سرم میشکوند البته بخاطر کارای بابام هم بود ولی ما گناهی نداشتیم حتی اجازه سرفه نداشتم ولی بازم بهش احترام میزارم کمکش میکنم بهترین بچشم چون ببین دنیا با یه مادر چکارمبکنه به این مرحله میرسه بنظرم کاراش جدی نگیر فک کن یه آدم روانی ومشکل داره من مزدگذشتم رو ازخدا گرفتم مادرشوهر وشوهری داشتم که صد برابر بهترازمادرم بودن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بله

من ۴۰خوردیم یه زخمایی دارم ولی بهش توجه نمیکنم تا خودم اذیت نشم بیاریه حرف زشت تو۸س زدم لیوان پرتاب کرد یه زخم عمیق که باعفونت خوب شد احتیاج به بخیه داشت ولی کاری نکرد جاش تودستمه الان میگه بهترین مادر بودم عذاب وجدان ندارم چون عقلش احساسش همینه من سعی کردم بهترین مادر باشم الآنم پیر شده بدتر شده یچیزایی پشت آدم تهمت میزنع صدرحمت به دشمن 

منم ازمادر شانس نیاوردم فقط ازم سواستفاده میکرد یانفربن بابقیع اینجوری نبود حتی یه محبت یه بوسه ازش ...

من تو زندگی از هیچ شانس نیوردم مادرمم دنبال بهونه تانفرین کنه یا فوش بده سرش خیلی مریض شدم الانم موهام ریزش سکه ای گرفته، با ۲۴سال سن مادرت بادست این کار کنه و با دمپایی بزنه لاپات قطعا عصبی میشه ادم فوشش بده ، دعوا اول سر این بود ک  تو غذا مو دیدم گفت خودت از عمد میریزی منم گفتم مگه روانی اممممم  اونم شروع کرد جیغ زدن و منو هل داده و زده 

خوش حالم برات عزیزم خدا بلاخره هست

من ۴۰خوردیم یه زخمایی دارم ولی بهش توجه نمیکنم تا خودم اذیت نشم بیاریه حرف زشت تو۸س زدم لیوان پرتاب ...

هی چقد بدددد🫠 منم اونقد ادم بدی نیستم ک حواسم به رفتارام هست ولی خدا نکنه ی حرف بد ک باب میل نیست بزنم انقد غر میزنه ک منم مجبورم جوابش بدم جواب میدم هم نفرین میکنه ، امروز قبل زدنش بی احترامی بهش نکردم زنگ زد ب بابام یه عالمه دروغ سرهم کرده قرآن آوردم ک قسم بخورررر نمی‌خورد فقط دست گذاش روش نفرین من و آیندم و میکرد

من تو زندگی از هیچ شانس نیوردم مادرمم دنبال بهونه تانفرین کنه یا فوش بده سرش خیلی مریض شدم الانم موه ...

عزیزم دیگه مریضن دست خودشون نیست عوضش قوی ترمیشیم در مرحله های بعد فک کن کرونا داشته کسی نزدیکش نمی‌رفت من رفتم بندوابروش کردم تودهنم سرفه کرد او اویل که خطرناک بود چقدر بهش رسیدگی کردم بعد من گرفتم نزدیکم نیومد گفت ازت میگیرم گفتم لااقل غذا بده ۳نفریم بزور چندتاقاشق قورمه سبزی داد