2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها

162 بازدید | 18 پست

چرا  نی نی سایتی ها همش راجب شوهرشون جاری مادر شوهرشون حرف میزنن

واقعا حرفی دیگه ای ندارن !!!1

بنظرت تو اینجا راجب چی باید حرف زد که فضاش عوض شه ؟

غیبت عادت شده براشون 

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشبختی ام بگن که بصورت متساوی الاضلاع نصف میشن 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

راجب چیزای مهم و مفید  حرف بزنی تاپیکت میترکه سریع فقط همینا میمونه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

شاید باورت نشه خیلیاشون هم اصلا مادرشوهر ندارن حتی مجرد هم هستن ولی چون اینجور تاپیکا زیاد بازدید میخوره واسه تخلیه عقده هاشون تاپیک دروغ میزنن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

والا از اسمش معلومه اینجا باید مامانای بچه دار و اقدامی و حامله بیان مشکلات اونا حل بشه نه مشکلات زندگی مشترک !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خوب اینجا همینه دیگه مثلا در مورد اینکه ناسا چجوری کشف میکنه باید صحبت کرد؟؟؟؟

جمع زنانه همین دیگه😄

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

منکه حرف نمیزنم در این مورد ولی چه اشکالی داره 

جای شما رو که تنگ نکردن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

راجع به پاسداشت زبان فارسی  و اهمیت دادن به حفظش و نصفه نیمه ننوشتن کلماتش و غلط املایی نداشتن خوبه که مثلا صحبت کنیم 

راجب به *راجع به

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

خوب اینجا همینه دیگه مثلا در مورد اینکه ناسا چجوری کشف میکنه باید صحبت کرد؟؟؟؟جمع زنانه همین دیگه😄

میتونن تجربه هاشونو بگن از زندگی تربیبت بچه هاشون چیز هایی که بلدن

مطلب اموزشی