2821
2789

منم اونطورم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گاهی اینجوری میشم 

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

ما چه میدونیم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز