2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه بزرگم درگیری با کادر مدرسه بود

تمرکزمو گرفت

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خیلی خودم رو درگیر اینکه بقیه چه قدر می خونن و چه قدر نمی خونن کردم، خیلی خودم رو درگیر اینکه بقیه سهمیه دارن من ندارم کردم و این باعث شد خیلی ناامید و مضطرب باشم.

تمرکزت فقط باید روی خودت و توانایی ها و تلاش خودت باشه. بقیه رو از دایره ی توجه و تمرکزت خارج کن.

و اینکه خلاصه نویسی هام رو نخوندم و ازشون استفاده نکردم چون ناراحت این بودم که منابع رو کامل نخوندم در حالی که جمع بندی همون مطالبی که خونده بودم می تونست کمک بیشتری کنه تا حسرت مطالبی رو که نخوندم خوردن!

آخراش ناامید شدم

الان یه ماهی هست که بخاطر سنجش عوضی ناامید شدم ولی باید خودمو جمع کنم چون زحمت ۶ ماهم به هدر میره حداقل تا تیر ۳ ماه مونده

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نوسانی خوندن

کمالگرایی که مثلا میگفتم الان ساعت دوازده ظهره هنوز شروع نکردم پس امروز رو بی‌خیال از فردا شروع میکنم 

جاهایی که حوصلم نمی‌کشید یا سخت بود نمیخوندم

پیگیر اشتباهاتم نبودم

📚🩺🐾

2790
2778
2791
2779
2792