2777
2789
منم همینو میگم دیگه واسه تنبلی تخمدان قرص بخوری دوقلو میشن.‌ حالا باز بستگی به خودت دازه

نمیدونم والا منم ۲۷ سالمه فک کن یهو صاحب سه تا بچه بشم😁😁هرچی صلاحه پیش بیاد نمیدونم ...من الان متفورمین و دوفامدو فولیک استفاده میکنم اگ خدا خواست یدونه بده بهم پسرم از تنهایی دراد

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا منم ۲۷ سالمه فک کن یهو صاحب سه تا بچه بشم😁😁هرچی صلاحه پیش بیاد نمیدونم ...من الان متف ...

اقدام کردی ؟

تو ک خوبی من ۱۸ سالمه تازه تو عقدم هستم بدترش اینه دوقلوم دارم ولی کاریش نمیشه کرد کار خداس 

اقدام کردی ؟تو ک خوبی من ۱۸ سالمه تازه تو عقدم هستم بدترش اینه دوقلوم دارم ولی کاریش نمیشه کرد کار خ ...

اره عزیزم اونقدد نا امیدم ای یو ای هم کردم نشد دیگ این ماه برم عکس رنگی ببینم چی میگن

اقدام کردی ؟تو ک خوبی من ۱۸ سالمه تازه تو عقدم هستم بدترش اینه دوقلوم دارم ولی کاریش نمیشه کرد کار خ ...

😂😂عقدی؟اشکال نداره زودی برید خونتون خدا نگهشون داره قسمت بوده دیگ سوپرازتون کنن😍

😂😂عقدی؟اشکال نداره زودی برید خونتون خدا نگهشون داره قسمت بوده دیگ سوپرازتون کنن😍

اره حس میکنم زیادی سوپرایز شدم 😂 شوهرمم هی مسخره میکنه میگه ببین مال من جادویی بود ک دوقلو شدن 

لجمو در اوردع

هنوز به خانواده هامون حتی نگفتیم ک من حاملم 

از واکنششون میترسم

اره حس میکنم زیادی سوپرایز شدم 😂 شوهرمم هی مسخره میکنه میگه ببین مال من جادویی بود ک دوقلو شدن لجمو ...

🤣🤣🤣😂اخی ذوق دارن همسرتون ب خونوادتونم بگید اگ واکنششون بد نیس اگ متعصبنو بد میدونن برید خونتون بعد بگید😍

🤣🤣🤣😂اخی ذوق دارن همسرتون ب خونوادتونم بگید اگ واکنششون بد نیس اگ متعصبنو بد میدونن برید خونتون ب ...

مامانم سکته میکنه

هنو خونه نداریم. شوهرم ۱۲۰۰ مهر واسم طلا گرفت ک تا سال بعد زیاد بشه بتونیم ویلایی بگیریم.. الان همه چی بدتر شد😢

مامانم سکته میکنههنو خونه نداریم. شوهرم ۱۲۰۰ مهر واسم طلا گرفت ک تا سال بعد زیاد بشه بتونیم ویلایی ب ...

دوراز جونشون....

🥲خدا کمکتون میکنه شما استرس نداشته باش ک سمه براتون ایشالله درست میشه