2777
2789
عنوان

ازمون شهری

343 بازدید | 47 پست

بچه هادیروز امتحان داشتم دوبل فقط گرفت از ۴۰نفر ۵نفر قبول شدن من رانندگیم خوبه میرم میام فقط این دوبل لعنتی رو تمرین نکردم ماشینمونم نبود بخوام تمرین کنم به طور افتضاحی گند زدم ماشین ازمونم افتضاح بود من تاحالا خاموش نمیکردم اونجا خاموشم کردم حتی خیلی خودمو باختم از هرکی میپرسیدم دفعه چندمته میگفتن ۷ ۸ یک سال تا دوسالم دیدم حتی شما دفعه چندم قبول شدین

زندگی فارق از معنی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۴ ام ولی دو دفعه اول رو همین طوری الکی رفتم ترسم بریزه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دفعه اول

باید تمرین کنی

خیلی زیاد 

حتما با ماشینتون تمرین کن

از دو سه روز قبل برو آموزشگاه بگرد شماره یه مربی رو‌گیر بیار زنگ بزن خواهش کن بگو دو سه تا جلسه قبل آزمونت بهت یاد بده

من یه مربی پیدا کردم شمارش رو سه شب قبل آزمونت هرشب پارک دوبل میزدم باهاش روز آزمون کاملا تونستم تمیز

فقط تمریننننن تمرین زیاد 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

😅من دف ۴ رد شودم هنوز قبول نشودم 

ماشین افتضاحه  زیرپا خاموش میشه هیچ ب زور میخواد روشنش کنی 

حروم خورا ماشین خراب میارن 

چقد برا ازمون  پول دادی ؟

هعی

عشــــAــــق🔗♥️

من دفعه سوم قبول شدم

دفعه اول خیلی خوب بود فقط گفت فاصله ات کمه با ماشینی ک پارک بودو ردم کرد

دفعه دوم همین ک نشستم خاموش شد گفت بسلامت😑

دفعه سوم عالی بود بااین که کلی استرس داشتم انجامش دادم

برو تو نت و یا تو اینستا تا میتونی کلیپ آموزشی ببین 

من چون کسی نبود ماشین بده دستم این کارو کردم حتی موقعی که میخواستم برم امتحان بین راه داشتم فکر میکردم برگردم هفته بعد برم😂🤦🏻‍♀️ بعد گفتم بذار برم نهایتش رد میشم و قبول شدم

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨