2777
2789
😂😂😂اخرش که چی؟ مگه با فیلم بازی کردن و وانمود کردن به چیزی که واقعا نیستی میشه از زندگیت لذت ببری ...

بله درستش همینه که شمامیگی،من مشخصات پسرلاشی روگفتم چون اون آدم به ازدواج که فکرنمیکنه تابخواداین مسائل بیادتوذهنش اون فقط خیلی خیلی عذرمیخوام بزن در رو هست،وگرنه این کاراآخروعاقبت نداره ودست بالادست زیاده یکی ام پیدامیشه خواهرمادروناموس اینارو انگول میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کآش حداقل ظاهر داشت فقط زبون داره😂

خب دیگه قبول کن مقصر خودتی😂 

ببین واسه هرکسی یه مدلی هست که بهم بخورن 

واسه توام همینه باور کن بهتره با یکی باشی که خودش یجوری باشه که ازش خوضت بیاد حرفو این چیزا که بدرد نمیخوره خسته میشی بعد یمدت 

خب دیگه قبول کن مقصر خودتی😂 ببین واسه هرکسی یه مدلی هست که بهم بخورن واسه توام همینه باور کن بهتره ...

فقط حرف نیس که با روانت بازی میکنه وابسته میشی به نظرت از اون بهتر پیدا نمیشه

بله درستش همینه که شمامیگی،من مشخصات پسرلاشی روگفتم چون اون آدم به ازدواج که فکرنمیکنه تابخواداین مس ...

اره دیگه کارماست پس میده ادم 

در کل کاریم به ناموس نداره اونا که گناهی ندارن ادم خودش با اینکارا تاوان پس میده من خودم دیدم هر پسری که دنبال این بوده ک بزن در رو باشه بعدش تو ازدواج خیلی ضربه بدی خورده علتش هم طولانیه بخام بگم چون یسری علتای روانشناختی داره اصلا واسه دخترم همینه 

کثافط ومیزدی جرش میدادی،احتمال میدیدی میگفت قندت نیفتاد😆😂ازحال نرفتی

😂🤣گفتم برو با ۱ تومن کنار خیابون کارتو راه بندار

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

فقط حرف نیس که با روانت بازی میکنه وابسته میشی به نظرت از اون بهتر پیدا نمیشه

خب این به پختگی خودت بستگی داره مثل یه پسر که یه دختر خوشگل و با اندام پر میبینه ولی براش مهم نیست همچین ادمایی کمن خب به ازاش ادمایی که میتونن خوشبخت بشن هم همینطور کمن 

اره دیگه کارماست پس میده ادم در کل کاریم به ناموس نداره اونا که گناهی ندارن ادم خودش با اینکارا تاوا ...

درسته

خوب میدونین دنیاهمیشه همینه تروخشک باهم میسوزن من موردزیاددیدم پسره خودش هفت خط عالم بوده کلی دختروبدبخت کرده،بعدخواهرخودش درگیراین داستاناشده،درکل من کاری به این چیزاندارم من میگم اگه آدم تنوع طلبی هست طرف یاباتعهدداشتن مشکل داره بره دست بزاره رویه دخترهرزه مث خودش،چرادختری که سرش به کارخودش هست وعین سیریش پاپیچش میشه وبعدشم ولش میکنه این ته نامردیه

درستهخوب میدونین دنیاهمیشه همینه تروخشک باهم میسوزن من موردزیاددیدم پسره خودش هفت خط عالم بوده کلی د ...

میدونی چیه اصلا تو روانشناسی این اتمام روابط به معرفت و اینا ربطی نداره اتفاقا امکان داره یه پسر خیلی با معرفت دختر باز لاشی باشه 

میدونی مشکل اینه ادما یاد نگرفتن چجوری باید زندگی کنن اصلا نمیدونن چی میخان یا چجور ادمی بدردشون میخوره حتی خیلیا اصلا خودشونم نمیشناسن خب یجورایی میشه گفت ما الان فقط طبق قریضه مون داریم ادم انتخاب میکنیم ینی همش دنبال ظاهریم و اینکه احساساتمون ارضا بشه اصلا فکر نمیکنیم مطالعه هم که هیچ بعد میشیم زن ستیز مرد ستیز عین بچه های کلاس اول که میگن پسرا با پسرا دخترا با دخترا😂

میدونی چیه اصلا تو روانشناسی این اتمام روابط به معرفت و اینا ربطی نداره اتفاقا امکان داره یه پسر خیل ...

اون قسمت که میگین نمیدونن اززندگی چی میخوان وکاملاموافقم متاسفانه بلاتکلیف شدن بعضیا،بله ازنظرروانشناسی دلایل ریشه ای فوق العاده زیادی پشتش هست،نمیدونم ولی درکل چه خوبه یه جاهایی به دورازهرچیزی آدم ذات داشته باشه،یه سری کارارونکنه وروخودش کنترل داشته باشه.