2777
2789

🙄😂😂😂😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣خیلیم جذابن اصلا آدم میگه نه من اینو آدمش میکنم ولی نمیشه

دقیقا😂😂وقتی ام که متوجه میشن وابستشون شدی،میخوان کم کم دست به سرت کنن صداشونودورگه میکنن میگن من لیاقت توروندارم،من آدم نیستم من فلانم😂دخترم که وابسته دیگه حاضرهرکاری کنه بمونه بعدکه آب گل آلودشدکارشوبادختره کرداگه طرف جیکش دربیادمیگن عزیزم خوب خودت خواستی

مدیونی گول آدم لاشی روبخوری بعداین توضیحات کاملی که دادم😂😂😂❤️

بله،بیشترمواقع شمازبون بازباشی ودروغ دونگ بلدباشی واولش زیگیل بشی قاپ دخترومیدزدی

😂😂😂

اخرش که چی؟ مگه با فیلم بازی کردن و وانمود کردن به چیزی که واقعا نیستی میشه از زندگیت لذت ببری؟ یا میشه که زندگی کنی با کسی اینجوری؟ ترجیحم اینه که یکی از خودم خوشش بیاد و همینطور برعکس که واقعا احساس خوشبختی کنم حتی اگه طرفم زشت باشه تا اینکه طرفم ظاهر داشته باشه بعد مجبور شم فیلم بازی کنم بعدشم تو زندگیم که دیگه خود واقعیمم و مجبور شم برم دنبال طلاق همیناس که اینهمه طلاق زیاد شده دیگ همه فیلم بازی میکنن همم فقط ظاهر پسندن و بچه وضع

دقیقا😂😂وقتی ام که متوجه میشن وابستشون شدی،میخوان کم کم دست به سرت کنن صداشونودورگه میکنن میگن من ل ...

🤣تنکیو بابت نظرات خواهرمن خودمم دیدم اینارو 

مورد پیش اومده طرف میخواست عکس بفرسته عکس عادی نه هاااااا.....بعد اصرارم میکرد میگفت باید ببینی🤢🤢🤢

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید