2777
2789
عنوان

نگرانم دوباره گول خورده باشم

198 بازدید | 7 پست

سلام 

دخترا من سابقه بسیاری توی گول خوردن مالی  دارم

حالا این مبلغی نیست اما از اینکه دوباره اون حس و تجربه کنم نگرانم

دختری قرار بود لوگو برام بزنه خیلی هم مهربونه و خوش برخورد اما کارم از اواسط اسفند تا الان به دلایلی کش اومده یه چیزایی فرستاده باب میلم نیود

امروز حالش رو پرسیدم گفت اوکی نیست و برای ۱ ت به خیلیا رو زده

منم ناراحت شدم گفتم برات به صورت قرض میفرستم 

ایشونم گفت چند روز دیگه پس میده

بنظرتون من ساده طور رفتار کردم؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بله

🤦🏼‍♀️ ای بابا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گول خوردی

اگه اینجوری باشه دیگه به هیچ بنی و بشری کمک نمیکنم

حتی اگه واقعا نیاز داشته باشه

اگه اینجوری باشه دیگه به هیچ بنی و بشری کمک نمیکنمحتی اگه واقعا نیاز داشته باشه

منم عین توعم. فک کن پارسال با ی دختره دوست شدم بعد از یک هفته ازم پول خواست منم براش فرستادم. حال دوتا شهر متفاوت. ب زور ازش گرفتم

اگه اینجوری باشه دیگه به هیچ بنی و بشری کمک نمیکنمحتی اگه واقعا نیاز داشته باشه

منم عین توعم. فک کن پارسال با ی دختره دوست شدم بعد از یک هفته ازم پول خواست منم براش فرستادم. حال دوتا شهر متفاوت. ب زور ازش گرفتم

منم عین توعم. فک کن پارسال با ی دختره دوست شدم بعد از یک هفته ازم پول خواست منم براش فرستادم. حال دو ...

حالا من این مدلی هم نیستم که بتونم پولمو پس بگیرم

ولی خیلی ناراحت میشم که ساده بودم 

امیدوارم اینطوری نباشه