2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

272 بازدید | 32 پست

دوستان من متوجه شدم مشکل تنبلی تخمدان دارم 

آخرین باری که سونو دادم همه چیز نرمال بود حتی کیست هم نداشتم 

من استرس خیلی شدید دارم به خاطر درسام و به همین خاطر خواب درست و حسابی هم ندارم 

خیلی خسته م 

و همیشه از درون عصبانیم مثل کسی هستم که هردقیقه داره خشمشو فروکش می‌کنه به خودش میگه آروم باش خودتو کنترل کن 

از شدت عصبانیت گریه میکنم 

کسی این مشکل رو داشته که درمان شده باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید ❤️ 🍬 

با اصلاح سبک دائمی ، کنترل میشه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم جدیدا پیدا کردم 

اضافه وزن زود عصبی شدن میل به شیرینی و....

هر چند روز یکبار روزی یه ساعت پیاده روی و وزن را پایین بیارم و دمنوش رازیانه با عرق بو مادران دارم میخورم تا سونو بعدی ببینم نتیجه چی میشه 

شیرینی جات مصنوعی را هم حذف کردم و کلا رژیمم

یعنی همیشه شبا زود بخوابمجوراب پاک کنم صبح زود بیدار شم صبحانه بخورممشکل من اینه که خونمون سروصدا هس ...

عزیزم تخمدان عضوی از بدن خانمهاست که مثل بقیه اعضا طبق نظم هورمونها میچرخه

هورمونها هم تو یک شرایط بهینه ، درست ترشح میشن .

حالا بدن شما اون شرایط بهینه رو فراهم نکرده و هورمونها بد ترشح میشن.

حالا اون شرایط چیه؟!

باید مصرف هر نوع قند رو خیلی کم کنید ، آبمیوه ، نوشابه ، فست فود ، کیک ، پاستیل ، شکلات ، مربا ، حلوا و..

شبا حتما قبل ۱۲ خواب باشید.

صبحا قبل ۸ بیدار باشید و صبحانه میل کرده باشید. صبحانه هم پروتئینی باشه نه کره مربا و..

روزانه پیاده روی داشته باشید.

این روند باعث میشه هورمونا درست ترشح بشه و کیست ها دفع و برطرف بشن.

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

عزیزم اصلاح سبک کن درمان میشی نگران نباش پریودت مشکل دارع

اره 

مشکل من اینه که خشم و استرس دست خودم نیست به خاطر شرایطم و درسام استرس خیلی شدیدی رو میگذرونم

همش نگرانم مضطربم

شما که سونو گرافی دادی مشکلی نبوده چطور میگی تنبلی تخمدان داری ؟ اگه به خاطر علائم میگی بیماری های مختلف میتونن علائم مشابه یا نزدیک به هم داشته باشن اگه شک داری به تنبلی تخمدان بهتره دوباره بری پیش پزشک ولی اگه گفت مشکلی نداری یه سر به روانپزشک بزن چون اضطراب و استرس هم میتونه باعث خیلی از علائم بیمارگونه توی بدن بشه مخصوصا اگه  باعث پرخوری بشه

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اره مشکل من اینه که خشم و استرس دست خودم نیست به خاطر شرایطم و درسام استرس خیلی شدیدی رو میگذرونمهمش ...

منم گرفتم تنبلی حالا نمی‌دونم دیگه پریود که خوب شد تنبلیم هم خوبه 

قهرمان بودن به پیوسته انسان بودن هست 🐣

منم جدیدا پیدا کردم اضافه وزن زود عصبی شدن میل به شیرینی و....هر چند روز یکبار روزی یه ساعت پیاده رو ...

منم به خاطر همین یه مدت زیاد جوشونده رازیانه مصرف کردم بعدش غده تو سینه م به وجود اومد تو مصرف رازیانه دقت کن 

فکر نکنیم داروهای گیاهی عوارض نداره

یه قطره گیاهی هم گاهی صبح ها میخورم به اسم ویتاگنوس فوق العاده تلخ و بدمزه🤢🤢

تاثیری داره 

از دکتر سوال کن عزیزم مثل من سرخود چیزی مصرف نکن مشکل بزرگتر برات پیش نیاد