2821
2789
دکتر به پسر ۱۶  ۱۷ ماهه من داد.گفت یه شیشه رو دادی اگر اشتهاش بهتر شد دو هفته استراحت بده و باز ...

خیلیامیگن بلوغ زودرس میاره چن ماه حداقل بلیدفاصله بندابندازی بعدشربت بعدی شروع کنی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلیامیگن بلوغ زودرس میاره چن ماه حداقل بلیدفاصله بندابندازی بعدشربت بعدی شروع کنی

دکتر که به پسر من اینطور گفت.گفت ده روز دوهفته فاصله.بعدشم با یکی دو شیشه فکر نکن چیزی بشه.یه سریا مرتب به بچه میدن.یکی از خانومای همینجا میگف من از شش ماهگیش دادم تا یه مدت خیلی زیاد.خب معلومه هر چیزی زیادیش مضره

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
دکتر که به پسر من اینطور گفت.گفت ده روز دوهفته فاصله.بعدشم با یکی دو شیشه فکر نکن چیزی بشه.یه سریا م ...

چی بگم ااجی بچم دختره میترسم بلوغ زودرس بیاره بدبخت بشم 

یه دونه روکامل بدم ؟چن وقت ندم اجی اخه شربت بعدی میگم چن وقت بعدبدم

اره یه شیشه کامل بهش بده من هم زینک پلاس بهش دادم هم زینک ایرانی ... به نظرم زینک ایرانی بیشتر رو قدش تاثیر داشت زینک پلاس رو موهاش

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
اره یه شیشه کامل بهش بده من هم زینک پلاس بهش دادم هم زینک ایرانی ... به نظرم زینک ایرانی بیشتر رو قد ...

خوب تموم شدبعدی کی شروع کنم

خوب تموم شدبعدی کی شروع کنم

من هر شش ماه بهش یه شیشه دادم یعنی دو تا شیشه تو یه سال ... پشت سر هم نمیخاد بدی .. تموم شد تا چند ماه دیگه نده

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
من هر شش ماه بهش یه شیشه دادم یعنی دو تا شیشه تو یه سال ... پشت سر هم نمیخاد بدی .. تموم شد تا چند م ...

قدش چقدراضافه شدتویه سال بچت

من پسرم دو سال هست میدم الان 4سالشه 

ولی خو هر روز نمیدم 

کلا ویتامینها رو نباید هر روز خورد چون رسوب میکته تو بدن و بدن عادت میکنه بهشون 

من خودم هفته ای یه بار یا دوبار میدم البته من بخاطذه اشتها میدم 

واقعااا هم واسش تاثیر داره فقط مواقعی که مریضه هر روز میدم چون معولا بچه ها اون مدقعاا اصلا غذا نمیخورن 

من پسرم دو سال هست میدم الان 4سالشه  ولی خو هر روز نمیدم  کلا ویتامینها رو نباید هر روز ...

والادکتربرای قدش داد. وگرنه اشتهای دخترمن اصلابازنکرده موندم همه میگن تاثیرداره برای اشتها