راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حالانمیدونم کل یه شربت بدم بهش یانه ؟واینکه چن وقت بعدشربت بعدی بخرم بابازبدم اخه میگن بلوغ زودرس می ...
دکتر تو برنامه طبیب گفت زینک اصلا بلوغ زود رس نمیاره بلکه کمبودش باعث بلوغ زودرس میشه واینکه بهش یه شیشه بده تموم که شد یک ماه فاصله بنداز واز دکترت بپرس مجدد نیاز هست یا نه وبهش بده اشتها اورم هست ولی زیاد تو قد فکر نکنم اثر بذاره
تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
دکتر به پسر ۱۶ ۱۷ ماهه من داد.گفت یه شیشه رو دادی اگر اشتهاش بهتر شد دو هفته استراحت بده و باز به شیشه دیگه بخر.هر شیشه ۲۰۰ میل هست.البته من زینک پلاس میدم
وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین... کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲