ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 عنوان کار شهر بزرگ 32 بازدید | 5 پست بچه ها توی شهرهای بزرگ کجاها میشه کار کرد ؟سال بعد میرم یه شهر بزرگ ، میخوام دنبال کار جدید باشم اونجا ، بنظرتون از کجا کار پیدا کنم ؟؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین » 1404/01/18 | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 چی بلدی؟ مهارت خاصی ندارم ولی یکسال زمان دارم یاد بگیرم ولی نمیدونم چی یاد بگیرم «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
شلوپی عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 4940 مهارت خاصی ندارم ولی یکسال زمان دارم یاد بگیرم ولی نمیدونم چی یاد بگیرم خیاطی،زبان حالا هر زبانی که دوست داری،هنرای مختلف دیگههم می تونی اینا رو درس بدی هم تولید کنی و ب۵روشیغیر از این فروشندگی،کار او کارخونه ها،اگه سر وزبونت خوب باشه بازاریابی
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5247 خیاطی،زبان حالا هر زبانی که دوست داری،هنرای مختلف دیگههم می تونی اینا رو درس بدی هم تولید کنی و ب۵رو ... میشه چند تا هنر خوب هم بهم معرفی کنی واسه توی خونه کار کردن؟ «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
شلوپی عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 4940 میشه چند تا هنر خوب هم بهم معرفی کنی واسه توی خونه کار کردن؟ هنر که زیاده باید ببینی علاقه ی خودت چیه.فرهنگسراها هم با قیمت خوب آموزش می دن.فنی حرفه ای هم که رایگانه.