2777
2789
عنوان

خیانت پدر

224 بازدید | 14 پست

من ۳۵ سالمه حدود ۶،۷ سال پیش شوهرم خیانت جنسی کرد طلاق گرفتم آمدم خونه بابام الان بعد این مدت چند شب پیش مامانم گفت بابام ازش خواسته با زن  صیغه ایش طولانی حرف بزنه بعد هم برن سر قرار هم دیگه رو ببینن بابام میگه این زنه دوتا دختر بزرگ داره دم بخت به مامانم پیشنهاد داده دوتا دختر هوش رو بگیره برا داداشام دوقلوان ۲۹سالشونه ،مامانم با زنه حرف زده بود قرار گذاشته بود ببینن همو ولی دودل بود به من گفت من خیلی ناراحت شدم با بابام دعوا کردم از خونه بیرون کردم بابامو ولی مامانم قصد داره راش بده تو خونه من بش گفتم ولی اگه  بابا رو را بدی  من از این خونه میرم به نظرتون کارم درست بود با این که تنها زندکی کردن برام سخته ولی کار بابام رو هم نمیتونم تحمل کنم میخوام از ابن خونه برم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زن صیغه ای خودش رو

یه خونه جدا بگیر حتی اگر شده کوچیک باشه ولی بگیر برو از اونجا کلا زندگی بعد از طلاق سخته با خونواده منم بعد طلاق با پدر مادرم کنار نمیومدم رفتم خونه مامانبزرگم زندگی کردم تا زمانی که ازدواج کردم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

مادرت چجوری اجازه میده؟یعنی دختر دیگه اطرافت تون پیدا نمیشه؟نظر برادرات چیه؟آدم یه چیزایی میشنوه که ...

برادرام میگن فعلا زن نمیخوایم ولی چون مامانم الان دودله اینجوری میگن  اگه مامانم قبول کنه من فکر میکنم  برادرام هم خیلی راحت زیر بار این کار برن

بنظرم مستقل شی بهتره خانوادت خیلی سمن البته ببخشید اینوگفتم

مادرت نباید همچین اجازه ای به پدرت میداد مشخصه توخانوادتون پدرمادرت هیچ تعهدی ب هم ندارن

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

2790
2778
2791
2779
2792