2777
2789
عنوان

لو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست
درسته کار اشتباهی نبود اما اونام زن و بچه دارن قطعا ب پولش احتیاج داشتن

بله ولی به شرطی که اینا سرکار خودشون بمونن . و اونارو هم بیارن و بهشون کار بدن .

نه اینکه بخاطر اونا چند تا ادم دیگه اخراج بشن که 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

درسته کار اشتباهی نبود اما اونام زن و بچه دارن قطعا ب پولش احتیاج داشتن

محردن همشون اتباعن عزیزم  طبقه بالای شرکت رو دادن بهشون همه موادغذایی رایگان . حقوقشون از ایرانیان بیشتر بخدا ما حتی پول نون هم نداریم اونا حقوقشون ب موقع ولی شوهرمن چند ماه حقوق نداش چون صاحب کارش اول حقوق آونارو داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ غیرمجاز غیرمجازه بعدم من ادم نژادپرستی نیستم ولی همینا حقوق امثال پدرمن و شوهر شمارو نصف کردن 

نگهبان 90درصد ساختمانا هستن و همجا نفوذ دارن 

حلالت ک گفتی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شاید کارت از نظر قانونی درست بودهولی بیرحمی

مجبور شدم خسته شدم از بس شوهرمو هروز اخراج کردن و بش گفتن  بجات ی نیرو افغان میاریم نمیتونه اسم حقوقش رو بیاره میشه توسری خور بهمون حقوق نمیدع ک اتباع بمونن اول حقوق آونارو میدع ک از دستشون نده ن بیمه ای دارن ن چیزی حقوقشون هم زیاده 

شاید کارت از نظر قانونی درست بودهولی بیرحمی

شما حاضری خودت که این همه ساله داری برای کسی کار میکنی اخراج بشی بعد یکی دیگه از  یه کشور دیگه بیاد به جای شما کار کنه؟؟

همیشه اولویت با اونی هست که چندین ساله داره تو اون موقعیت کار میکنه .

اگه بخوایم دلرحم  باشیم خودمون چی بخوریم پس . تو این موقعیت شوهر خود اسی کجا بره کار پیدا کنه الان هرجا بری فقط کار میکشن حقوق درست حسابی نمیدن 

اون اتباع هم چندین بچه و خانواده دارن چرا بخاطر دلسوزی برای اونا چندین نفر دیگه باید از کار بیکار بشن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

دیگ غیرمجاز غیرمجازه بعدم من ادم نژادپرستی نیستم ولی همینا حقوق امثال پدرمن و شوهر شمارو نصف کردن نگ ...

یکم ناراحتم ولی خسته بودم بخدا .بنظرت با یه بار زنگ زدن من اداره کار کاری میکنع؟کاش نرم سمتشون یهو عصبی شدم زنک زدم 

یکم ناراحتم ولی خسته بودم بخدا .بنظرت با یه بار زنگ زدن من اداره کار کاری میکنع؟کاش نرم سمتشون یهو ع ...

امیدوارم بستگی ب پیگیری داره اگر تونستی باز از گوشی یکنفر دیگ زنگ بزن مثلا مامان یا بابات 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

کارتون هم از نظر قانونی و هم اخلاقی درست بود

🌾 نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک ۴-۵ ساله‌اش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول، رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله... بچه: بعد از اینجا کجا میریم؟ مامان: امروز دیگه هیچ جا، شنبه ها روز خاله بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح میریم اون جا که یه بار من رو پله هاش سُر خوردم! بچه از خنده ریسه می‌رود... مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست.‏ نمی‌دانم ساختمان بستنی چیست؛ ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند. دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه پله پیاده‌اش می‌کنند که "بره پیش بچه هاش و بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم". ‏نظافت طبقه ما تمام می‌شود. دست هم را میگیرند و همین طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. ‏مادرانگی که به زاییدن و سیر کردن و پوشاندن خلاصه نشده. مادر بودن که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. ساختن دنیای زیبا وسط زشتی ها، از مادر، مادر می‌سازد. 🌸✏️سودابه فرضی‌پور

شما حاضری خودت که این همه ساله داری برای کسی کار میکنی اخراج بشی بعد یکی دیگه از یه کشور دیگه بیاد ...

اجی مشکل اینه ک صاحب کار شوهرم خیلی بدذاته .  سنش هم خیلی کمه . بعد شوهرمو اخراج می‌کنه زنگ میزنع همه شرکتا میگ بهیچ عنوان نباید راهش بدین وگرنه مواداولیه بهتون نمیدم  خودشم شوهرمومیزارع تو تنگناه حقوقشو کم می‌کنه سراین اذیت شدم

امیدوارم بستگی ب پیگیری داره اگر تونستی باز از گوشی یکنفر دیگ زنگ بزن مثلا مامان یا بابات

کسیو ندارم نوشهر غریبم  اگ‌رفتن اینسری ک رفتن نرفتن بیرونشون کنن بیخیال میشم ۱۲نفرن دلم میسوزه از ی طرفم