2777
2789
عنوان

لو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست
انشالله ک برن

انشاءالله 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شما مگه اسمی از شوهرت اوردی ؟؟حتا اگه خودت رو معرفی کرده باشی صاحب شرکت چمیدونه کی هستی . ولی ن ...

اسم شوهرم یاخودمو نگفتم فقط شمارم نیفته براشون؟؟گفتم رفتم یسر اونجا دیدم اینقدر اتباع هست ک طبقه بالا شرکت جاخوابشونه

من پدربزرگ هم تو باغ و باغچه افغان کار میدادولی بهشون پول کمتری میداد و چون اونا هم غیر قانونی کار م ...

ن اتفاقا بیشتر میگیرن جاخواب بهشون دادن ماهانه برا۱۲نفذشون ۲۰تا۳۰تومنم مواد غذایی میگیره چون زیاد اتباع نیست دیگ مجبوره نگهشون داره این ۱۲نفرو 

خانم من فقط 19 سالمه..سابقه کار و اینا هم ندارم که بدونم باید دلرحم شد یا نهمن صرفا نظرم رو گفتم ولی ...

بعله که شهر هرته . 

خب شما سنت کمه پس چه اطلاعی داری که میگی  پدر خودم تو کارخونه شالی کار میکرد همه رو اخراج کردن فقط بابامو نگهداشتن چون رعیس اون قسمت بود بیست سال اونجا کار میکرد و کسی مثل اون وارد نبود . 

همه رو افغان اوردن و کردن زیر دست بابام برای خالی کردن بار و ...

چون هم بیشتر کار میکنن و هم بیمه نیاز نیس بدی و هم یکسره کار میکنن همونایی که اخراج شدن گزارش دادن اومدن بردنشون 

حالا اگه اشنا داشته باشی که حتا لو هم بدن کسی نمیاد ببره .

تنها مشکلی که باهاش برخورد میکنن اینه که وقتی بازرس میاد برای بازرسی بیمه تو کارحونه ها و اطراف سر میزنه . افغان ببینه میره لو  میده . که اونم اگه بهش یه پولی بدی هر دفعه ساکت میمونه 

فقط نباید لو بری وگرنه کارگر افغانی براشون خیلی پرسود تره چون کار بیشتری براشون میکنه و از دل  زحمت میکشه 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اسم شوهرم یاخودمو نگفتم فقط شمارم نیفته براشون؟؟گفتم رفتم یسر اونجا دیدم اینقدر اتباع هست ک طبقه بال ...

خوب گفتی . نه نمیرن  شماره رو پیگیری کنن مگه اینکه با صاحب شرکته هم دست باشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت