2777
2789

دکتر واسم داروهای عفونت قارچی واژن رو تجویز کرده بود ، پمادشو استفاده داشتم میکردم ولی قرص هاشو یکیشو شروع کرده بودم ، فلوکونازول رو شروع نکرده بودم میخواستم امروز شروع کنم که پریود شدم ، یه هفته دیرتر از موعدم پریود شدم خیلیم درد دارم ، چیکار کنم دردم آروم بگیره چون امروز و فردا و پس فردا سخت ترین روزای هفته هست واسم و کلی کار واجب که نمیشه زمانشو تغییر داد دارم ، و اینکه فلوکونازول رو شروع کنم توی پریودی؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

آره حتما فلوکونازول رو بخور. اصلا ربطی به پریودی نداره و با غذا بخوری اصلا اذیت نمیشی.

من تازگیا رفتم دکتر واسه عفونت قارچی یهویی شدید شد برای من.

ببین فلوکونازول هر ۷۲ ساعت ۱ دونه باید بخوری. دکتر به من فقط ۳ تا دونه داده بود.نمی دونم دکترت بهت چند تا داده...

پماد واژینال رو حتی تو پریودی هم مرتب باید هر شب بزنی.

و اینکه بعد از درمانت حتما تا یک ماه کپسول لاکتوفم برای جلوگیری از عود مجدد بخور.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمانت رو حتما کامل کن. چون میگن کامل درمان نکنی بدنت نسبت به دارو الکی مقاوم میشه. و اگر دوباره عفونت بگیری به دارو جواب نمیده.

مفنامیک اسید یا ژلوفن درد پریودت رو کمتر می کنه.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات...