بلاخره حتما دردش میومده دیگ نه حواسم هست همیشه هست
اون دكتر گفته دردشو نميفهمي ظاهرا از جايي ديگه ميزنه
برو طب سنتي كه پزشك هم باشه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اگه خواسي و حالشو داشتي خبرشو بده تا چيز جديدي ياد بگيريم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
خرافاته ولی واقعا احساس میکنم دیگ جن هس والاهمیشه کبوده ن ضربه بخوره ن چیزی بی علت
شنیدم مربوط به تجمع سرب در بدن میشه منم قبلاً زیاد آرایش میکردم همینجوری بودم یه مدت کم آرایش میکردم و رژ لب گرون میزدم اینطوری نبودم جدیدا یه رژلب ارزون گرفتم دوباره پام و بازوم بی دلیل کبود میشه فکر میکنم رژلبه سرب داره
اول از متخصص خون میپرسم اگر مشکلم حل شد حتما میگم شمام اینجوری؟
از نزديكامه
کبودی ران پا میتواند نگران کننده باشد خصوصاً اگر یک کبودی بی دلیل باشد. همانطور که اشاره کردیم کبودی در اثر آسیبی که به رگها وارد شده و خارج شدن خون از آنها ایجاد میشود. کبودی کشاله ران پا در کودکان و بزرگسالان میتواند به دلایل مختلفی ازجمله آسیبدیدگی، سن، بیماری زمینهای یا حتی مصرف برخی داروها رخ دهد.
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
کبودی ران پا میتواند نگران کننده باشد خصوصاً اگر یک کبودی بی دلیل باشد. همانطور که اشاره کردیم کب ...
ما دکتر هم بردیم هم سنتی هم جدید و گفتند عیبی نداره اما ادمها با هم فرق دارن شما حتما دکتر برین