2777
2789
عنوان

تولد

501 بازدید | 19 پست

واسه تولد چیاباید بگیریم اسمشوبگید لیوان که واسه پفیلا ازبازارگل خریدم دیگه چی میخواد بعدش این بادکنک ها که به سقف خونه میزنند چجوری درست میکنند که نمیفته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادکنک ها گاز هلیوم میزنن 

سفره با توجه به تم تولد 

ظروف یک بار مصرف 

کلاه تولد 

اگه بچه هست میتونی استند اسم براش درست کنی 

میتونی با یونولیت سال تولدش رو در بیاری

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

تم دوست داری بگیر .توش جعبه پاپ کرون میش دستی چنگال لیوان ریسه هست.استد عددم میشه درست کزد.بادکنکم با چسب دوطرفه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بادکنک با گاز هلیوم خودش میره بالا 

ولی معمولیم باد کنی با چسب دوطرفه بادکنک میشه چسبوند😊 

کیک ژله کاپ کیک پاپ کیک کوکی 🙄 نوشیدنی. میوه ازین چیزا  

زله بستنی 😋😋

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یونولیت چیه ازکجابایدبخرم

یونولیت نمیدونی چیه؟ همون فیبر خودمون که سفیده بکشی رو دیوار مثل برف میپره بالا پاین 😂

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

یادکنکا با گاز هیلیوم عزیزم بعدازاین پاکتای مقوایی طرح دار برای ذرت و پفک وچیپس بعد بشقاب مقوایی عروسکی یا طرح دار برا  کیک بعد چاقو چنگال رنگ رنگی ژله چند رنگ درست کنی میدونی پاستیل بخری دیگه میوه بچینی این بمبا که توشون کاغذ رنگیه بخری اسپری مال برف شادی  و اسپری نخ رنگیا بخری

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

اگه واسه بچه هست عزیزم کلاه بخری فشفشه های روی کیک بخری شمع بخری 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
چسب دوطرفه چی اسمش چیه چجوری

اسمش همین چسب دو طرفه است لوازم تحریری ها دارن فکر کنم. مثل چسب برق میمونه ولی از دو طرف میچسبه یک طرفش میچسبه ب بادکنک یکی ب سقف. بادکنک هلیومی هزینه اش زیاد میشه بخوای زیاد باشه برای سقف. میتونی چند تا هلیومی بگیری برای اطراف میز. برای بقیه وسایل هم بنا ب هزینه ای ک میخوای انجام بدی لوازم تولد بری همه چی هست.