2777
2789
عنوان

وام ازدواج

833 بازدید | 15 پست

هشت ماهه تو نوبت وام ازدواجیم عروسیمون ب همین وام بستگی داره سه ساله نامزدیم الان ی ساله ک عقد کردیم خیلی حالم خرابه شرایط سختی داریم خانواده هم حتی برا حرف زدن هم سختگیره 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%
عزیزم خیلی اذیت میکنند ب خدامن خودم قشنگ ۷،۸ماه انقدردنبالش دوییدن بالاخره اسفند ۴۰۳ ریختن برام هنوز ...

چندم اسفند از شمارو واریز کردن؟!

الان میگن تا برج سه وامی پرداخت نمیشه نمیدونم راسته یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی اذیت میکنند ب خدامن خودم قشنگ ۷،۸ماه انقدردنبالش دوییدن بالاخره اسفند ۴۰۳ ریختن برام هنوز ...

کد رهگیری برامون اومده بعد از هشت ما هنوز 56نفر جلومون هست

ایرانشهر هستیم بانک ملی

چندم اسفند از شمارو واریز کردن؟!الان میگن تا برج سه وامی پرداخت نمیشه نمیدونم راسته یا ن

۹ اسفند بود فکر کنم 

وااا مگه میشه؟

شاید بودجه نداره بانک 

اخه ما اول بانک تجارت ثبت نام کردیم زودم برامون کد اومد 

رفتیم بانک گفتن ۵ماهه دیه واریز میکنیم 

ماام لغو کردیم رفتیم بانک ملی 

اونجا ام معطل شدیم ولی خب بیشتر سر ضامن بود 

۹ اسفند بود فکر کنم وااا مگه میشه؟شاید بودجه نداره بانک اخه ما اول بانک تجارت ثبت نام کردیم زودم برا ...

ن میگن کلا همه بانکا از برج سه ب بعد شروع ب پرداخت وام میکنن

الان شما میگین اسفند وام شمارو پرداخت کردن تعجب کردم چون گفتن از اسفند وام پرداخت نمیشه تا سه ماه بعد از عید

ن میگن کلا همه بانکا از برج سه ب بعد شروع ب پرداخت وام میکننالان شما میگین اسفند وام شمارو پرداخت کر ...

کی گفت اینو؟

برا خودم و ۹ اسفند ریختن برا شوهرم یکم کارش افتاد عقب گفت امکان داره بعد عید بریزن،ولی یه هفته قبل عید ریختن

کی گفت اینو؟برا خودم و ۹ اسفند ریختن برا شوهرم یکم کارش افتاد عقب گفت امکان داره بعد عید بریزن،ولی ی ...

خداروشکر

من هم تو گوگل خوندم هم دوربریا میگن ک سه ماه اول سال هیچ وامی پرداخت نمیشه حالا دقیق نمیدونم چقد صحت داره این حرف ولی خدا کنه اینجوری نباشه