2777
2789
عنوان

سوسک کشتم

79 بازدید | 12 پست

بچه ها خونه ما قدیمیه ،بعد الان یدفعه دیدم ی چیزی از رو پام راه رفت نگاه کردم دیدم سوسکه فرار کرد منم از سوسک نمیترسم زدم کشتمش،ولی چراغ رو روشن کردم با اینکه سم پاشی کردیم نگاه کردم دیدم چند تا سوسک مرده کنارهای دیوار چندتا زنده بود کشتم ،ببخشید حال خودم بده انقدر دستام شستم انگار دارم بالا میارم با اینکه با دمپایی زدمشون ببخشید حالتون بد شد ،چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سم بریز از این سم های گردی کنار و گوشه های دیوار ها هر جایی که بیشترن سم آبکی به درد نمیخوره چون خشک بشه خاصیتش هم میره پودری بخر وقتی گشنشون بشه میخورن زود می میرن همیشه هم هستند فقط پاکشون نکن خونه و حیاط هم باید تمیز باشه رطوبت هم خوب نیست زیاد میشن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اتفاقا سم پودری زدیم ،ولی دیوار ها نمناک هست خونه قدیمیه

اهان خوب شاید به خاطر رطوبت هست خونه قدیمی ها بیشتر دارند خونه مامان بزرگ منم همینطور بود نمیدونم دیگه چکار میشه کرد شاید بازسازی خوب باشه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

کی داره تو این زمونه 😂😅اگه می بینید از سوراخی میان بیرون یا از جایی سیمانی چیزی بریزید نمیدونم از کسی بپرس همون سم بریز شاید از رو رفتن