2789
عنوان

مسافرت

98 بازدید | 17 پست

سلام کسی هست راهنمایی کنه

من دخترم ۴سالش هر سال وقتی میریم رشت حالش بد میشه بالا میاره و همچنین همسرم نمیدونم علتش چیه راه حلی داره کسی هست این اتفاق براش افتاده باشه؟همسرم با اینکه بچه رشت اما میریم اسهال و استفراغ میشه شدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شب دوم یا سوم اصلا افتضاح....آب و هوای همدان چطوری

اب و هواش عموما خنکه دیگه ولی نمی‌دونم چرا هر سری میرم اونجا یه بلایی سرم میاد 

سه بار رفتم هر سه بارم شبش تب ‌‌لرز کردم یه راست رفتم بیمارستان 

چیز خاصی میخورین اونجا؟

نه حتی آب معدنی فکر کن دخترم چهار سال و نیم یعنی ما چون مادر شوهرم اونجا مجبوریم هر سال بریم حتی گذری یک شب رفتیم هر جفت مریض میشن بد جور در حد سرم دکتر 

اب و هواش عموما خنکه دیگه ولی نمی‌دونم چرا هر سری میرم اونجا یه بلایی سرم میاد سه بار رفتم هر سه بار ...

شانس ما هستش

حالا شمال مرطوب و شرجی من میگم شاید مال اون 

دلم میخواد همدان برم گفتم ببینم چه هوایی دار 

چه فصلی بهتر ؟

شانس ما هستشحالا شمال مرطوب و شرجی من میگم شاید مال اون دلم میخواد همدان برم گفتم ببینم چه هوایی دار ...

عالیع همدان ولی به من نمی‌سازه مامانم اینا هر سال میرن ، تابستون هم بری خنکه ، قزوین هم قشنگه هم خنکه حتما برو تو بهار یا تابستون برو حال کن 😁

عالیع همدان ولی به من نمی‌سازه مامانم اینا هر سال میرن ، تابستون هم بری خنکه ، قزوین هم قشنگه هم خنک ...

قزوین نزدیک به تهران خیلی مشتاق نیستم اما همدان دوست دارم برم

تهران

خب عزیز برای همینه دیگه 😁 منم تهرانم 

اسهال و استفراغ یکی از دلایل ش تغیرات آب و هواییه ، شرایط آب و هوایی تهران با شمال هم زمین تا آسمون فرقه ، عموما برای غذا و اینا هم به مشکل می‌خورین  که از همون تغیرات آب و هوایی و عفونت و شرایط غذاییه🥲