2777
2789
عنوان

من بعد گرفتن نصف خونه از همسرم😞

392 بازدید | 20 پست

بعد زایمان متوجه خیانت شدم و بعدشم با نصف خونه برگشتم،، چند روز اول من باهاش دعوا میگرفتم هیچی نمیگفت، بعد میدید حالمم خوب نیس بچمم تا حد زیادی نگه میداشت

بعد الان که من یکم از حرص افتادم و باهاش راه اومدم، بهم زور میگه، اگه بحثی کنیم اونم به من میپره من یکی میگم اون دو تا میگه،، ازم انتظار داره برم هر چند روز یه بار خونه مامانش که بچمو ببینن نرم میره تو قیافه

کلا ۵۸روز از زایمانم گذشته مجبورم کرد به رابطه افتادم خونریزی رفتم دکتر،خوب نشدم فردا باز باید برم دکتر دیگه

بهش میگم فعلا نمیشه باز سرد رفتار میکنه باهام

حس میکنم حرص اینو میخوره که خونه شده به نامم، اینطوری نیس؟ میگم شاید میخاد اینطوری دلشو خنک کنه😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اظهار پشیمونی کرده از انتقال سند به نامت؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

غلط کرده ــحواست باشه تون نصف خونه رو جوری نزده باشه که هبه به حساب بیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه هیچی نمیگه

خب گلم،بنظرت ادمی هست که باهاش صحبت کنی و مشکل رو حل کنین باهم؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
هبه نیس فروشه

خوبه پس. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏