2821
2789
عنوان

چرا بیدارید

173 بازدید | 53 پست

من فکر و خیال آینده روانیم کرده

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منتظرم همسرم از سرکار بیاد

این ساعت؟

خدا بهش قوت بده

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ساعت؟خدا بهش قوت بده

فدات 

بله عزیزم

مغازه داریم هر شب ۲ الی دو و نیم میاد

شبایی که من بیدار باشم ۱ونیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واسه فردا سرکار شوهرم دارم غذا میپزم،من فقط از این ناراحتم که چرا بی رحمانه زندگی میگذره و سنمون می‌ره بالا،انگار همین دیروز بود یه دختر پونزده ساله بودم الان شدم بیست و هفت سال و مادر یه بچه هفت ساله

فکرو خیال دیوونم کرده ولی کلی کار دارم که بیدارم

اگه خسته ای بزار فردا

دلم گرفته....

منم

آنقدر آشوبم و ترس وجودما گرفته که میخوام گریه کنم

فدات بله عزیزممغازه داریم هر شب ۲ الی دو و نیم میادشبایی که من بیدار باشم ۱ونیم

تنتون سالم و دلتون خوش🌿♥️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز