2777
2789
عنوان

مامانم🥲💔

203 بازدید | 18 پست

زنگ زد بهم من خونه نیستم دانشگاهم گفت باهات حرف مفصل دارم بهم گفت تو دختر بزرگمی خواهرات کوچیکن اورنارو اول به خدا بعد به تو میسپارم قشنگ بزرگشون کن گفتم چرا الکی میگی ینی چ میگه تصمیممو گرفتم من دیگه تا چند روز دیگه نیستم قسم داد بهم به خانوادم نگم گفت خسته شدم گفت فقط بهت گفتم که اگر مردم به بقیه نگی من خودمو کشتم چیکار کنم من؟😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم پیام داد که تصمیموو گرفتم خاک مامانشو قسم خورد بدنم میلرزه 💔من سنی ندارم من۲۰سالمه همش من میمیر ...

زنگ بزن خاله ات مامان بزرگت 

شاید با بابات مشکل داره 

بگو یکی مراقبش باشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

زنگ بزن خاله ات مامان بزرگت شاید با بابات مشکل داره بگو یکی مراقبش باشه

خالم شرایطش خیلی بده مامانبزرگم فوت شد مشکلاتش زیاد شده خودم به چشمم میبینم چقدر زجر میکشه بابام خوبه مشکلی نداره بابام خیلی صبوره مامانم غصه خانوادشو میخوره دیگه نابود شد مامانش ک فوت شد داغون شد💔

عزیزم چه شرایط سختی داری امیدوارم خدا خودش کمکت کنه

همیشه میگم ای خدا کاش هیچ وقت نتیجه کنکورم خوب ممیشد نمیومدم اینجا دیگه داغون شدم نابود شدم وقتی میبینم اینطور مامانم بهم میگه حتی نمیتونم چیزی بخورم 

زنگ بزن خاله ات مامان بزرگت شاید با بابات مشکل داره بگو یکی مراقبش باشه

اجی من کسیو ندارم واقعا نه خواهر بزرگ نه کسی خودمم و خودم من مشکل عصبی پیدا کردم حمله عصبی بهم دست میده اینقدر ک دیگه خبرای بد شنیدم