راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
۲۰ سال گذشته . نرسیدم بهش . ازدواج کردم بچه دارم اونم ازدواج کرده . ب اندازه یک ثانیه ای ک ساعت باتریش تموم بشه و کار نکنه ، یادش از قلبم پاک نشده . با هزار تا درد و مرض روحی و روانی دارم دست و پنجه نرم میکنم . هنوزم داغش داره آتیشم میزنه .
اگه عشقی میخوای که مثل منبع باشه و تموم نشه به حرف خدا گوش کن با گناه رابطه بدستش نیار و بسپار به خدا حتما کسیو قسمت کنه که خودش دوسش داشته باشه....من عشق اولم با یه رابطه مجازی بود و حدود 8سال طول کشید ولی چون حرف زدن با نامحرم گناههخداروشکر ولم کرد رفت منم توبه کردم واقعا به درگاه خدا سر نمازان ازش خواستم همونی که خودشو حسینش دوسش دارن قسمت کنه باورت نمیشه هر روز بعد4سال علاقم بهش بیشتر و بیشتر میشه