جدی چه رسم و رسومات اعصاب خرد کنی .من برای عقدش طلا دادم برای تولدش کادو دادم چون دعوت کردبرای پاگشا دوباره طلا حالا برای عروسیش هم باید یه چی بدم !گناه کردیم جاری بزرگه شدیم من برادر شوهرم هیچی برامون نخریده .واقعا برای همه ی اینا کادو بدیم اونم طلا؟!حتما بعدم برای بچش دوباره کادو خب اینا همه شد یکطرفه که !!!شما همه رو کادو میدین؟ خب منم تو این اوضاع سخت اقتصادی نمیتونم واقعا :(
منم یکی دو روز دیگه عقد یکیه دقیقا همین شرایطوداریم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن
طلا چرا من بودم طلا نمیدادم البته شاید رسمتونه ما بیشتر رسممون پوله ...پول انچنانی ام کسی نمیده....عقد جاریم پنج تومن دادم عروسیش پنج...پاگشاش یه ست شش نفره ظروف پذیرایی کامل
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((