2821
2789
عنوان

میگرن دارم

93 بازدید | 9 پست

همسایه بلاییمون همیشه بچش گریه میکنه اصلا ساکتش نمیکنن شده شب ساعت ۳۴از گریه جیغش بیار شدم خسته شدم الان انقدر سردرد دارم نیم ساعته داره گریه میکنه  همیشه گریه میکنه همیشه یه دوبار نیس بگم اشکال نداره گریه هم نیست داد جیع بلند حق دارم بنظرتون عصبی بشم از دستشون  دلم میخوام برم بگم یکم ارومش،کنید چون واقعا سردردم خیلی زیاد 

۱۱اردیبهشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم همسرم و دوستم و زن داییم میگرن داشتن ی مدت بوخور ابجوش ک جوش شیرین میریختن داخلش میدادن و اوریکوتراپی(طب سوزنی روی گوش) هم رفتن ۸۰درصد بهتر شدن .حتما حتما حتما امتحان کن ...انشاالله شماهم نتیجه میگیری ....

ب همسایه هم یه تذکر بده بگو میدونم بچس ولی تاجایی ک درتوانتونه سعی کنید زودتر ارومش کنید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم همسرم و دوستم و زن داییم میگرن داشتن ی مدت بوخور ابجوش ک جوش شیرین میریختن داخلش میدادن و اوری ...

ممنون حتما امتحان میکنم من میگرن ارثی کلا همه خانواده دارن الان صدا بدتر هم میکنه  کلا اصلا سعی نمیکن بچه اروم کنن خیلی بی ملاحضن  فکر میکنم کتک هم میزننش خیلی ناراحت میشم میترسم برم بگم بدتر شه بیشتربزننش ولی امشب بدجور  حالم بده درد تا کمر گردن رفته

۱۱اردیبهشت

ممنون حتما امتحان میکنم من میگرن ارثی کلا همه خانواده دارن الان صدا بدتر هم میکنه کلا اصلا سعی نمیک ...

میگرن ارثی را همسرم داشت خوب شد .دنبال درمانش باش خدابزرگه ....

بچه داری و تربیت خیلی سخته ولی ب هرحال شما تذکر را بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میگرن ارثی را همسرم داشت خوب شد .دنبال درمانش باش خدابزرگه ....بچه داری و تربیت خیلی سخته ولی ب هرحا ...

خداروشکر خوب شدند

منم خیلی دکتر رفتم ولی انقدر دردم شدید میشه میرم بیمارستان  طب سوزنی چند بار انجام دادم یمدت خوب شد تا عصبی بشم دوباره برمیگرده  فردا بهشون عیر مستقیم میگم ممنونم ازتون

۱۱اردیبهشت

خداروشکر خوب شدندمنم خیلی دکتر رفتم ولی انقدر دردم شدید میشه میرم بیمارستان طب سوزنی چند بار انجام ...

عزیزم بهتر شدی از دیشب؟ بادکش هم خوبه بلد باشین من خودم خوب میشم

سلامتی و خوشبختی دخترم
2824
2823
2791
2779
2792