2777
2789
عنوان

برم یا نه

112 بازدید | 17 پست

دوستم عموش فوت کرده زنگ زدم تسلیت گفتم 

گفت فردا بیا 

حالا ما شاهرودیم اونا سمنان 

تقریبا دو ساعت فاصله است

بنظرتون چیکار کنم ؟ تازه میخاستم پیام بدم تسلیت بدم بعد گفتم نه زنگ میزنم یهو اینو گفت موندم 😐

اگه صمیمی هستین شما میتونی به رسم ادب و همدلی بری ولی اگه دوستیتون نزدیک نیست و برات خیلی سخت میشه میتونی عذرخواهی کنی و بگی دوست داشتی در کنارش باشی تو این شرایط ولی موقعیتش رو نداری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پدر یا مادر اگر برات مقدروه و**اگر اگر اگر به اون فرد اعتماد داری خانواده اش رو میشناسی برو**

نه مامان بابام که بیکار نیستن برا عمو دوستم بیان 

اگه بخوام برم خودمه که اصلا موندم واقعا 

نه مامان بابام که بیکار نیستن برا عمو دوستم بیان اگه بخوام برم خودمه که اصلا موندم واقعا

تنها نرو ، نهایتا بگو خانواده اجازه نمیدن ، به هیچ عنوان تنها پا نشی بری یه شهر غریبه 

تنها نرو ، نهایتا بگو خانواده اجازه نمیدن ، به هیچ عنوان تنها پا نشی بری یه شهر غریبه

تازه خود سمنان هم نیستن روستا هستن و من بخام برم باید برم سمنان بعد اونجا ماشین سوار شم برم روستاشون 

بنظرت چی بگم که نرم

تازه خود سمنان هم نیستن روستا هستن و من بخام برم باید برم سمنان بعد اونجا ماشین سوار شم برم روستاشون ...

بگو خانواده ام اصلا اجازه نمیدن ، پادنشی بری ها، شاید بلایی سرت بیاد ،اصلا نری اصلا اصلا اصلا

بگو خانواده ام اصلا اجازه نمیدن ، پادنشی بری ها، شاید بلایی سرت بیاد ،اصلا نری اصلا اصلا اصلا

خانوادم خیلی اوپنن 

همه جا میزارن برم اینو بگم می‌فهمه الکیه 

ولی واقعا خودمم اصلا دلم نمیخاد برم آخه عمو کی پا میشه بره والا اگه برعکس برا ما بود حتی اگه اون می‌گفت من میخام بیام میگفتم نه زحمت نکش ، اصلا موندم چطوری روش شد

چه بهونه ای بنظرت بیارم ؟!

پیام بده بهش: بگو عزیزم خیلی بابت فوت عموت متاسفم و میدونم که داری شرایط سختی رو میگذرونی خیلی دلم میخاست این زمان در کنارت باشم شاید که بتونم کمی باعث آرامشت بشم ولی متاسفانه در حال حاضر اصلا شرایطم جور نیست 

سعی میکنم تو اولین فرصت ممکن یه موقعیتی جور کنم که بتونیم حضوری همدیگه رو ببینیم 

بدون که همیشه در کنارت هستم و لطفا هر زمانی که نیاز به صحبت کردن داشتی باهام تماس بگیر 

پیام بده بهش: بگو عزیزم خیلی بابت فوت عموت متاسفم و میدونم که داری شرایط سختی رو میگذرونی خیلی دلم م ...

مرسییی عشقم از راهنماییت 

دستت درد نکنه 

بنظرت زشت نیست نرم ؟

مرسییی عشقم از راهنماییت دستت درد نکنه بنظرت زشت نیست نرم ؟

نه عزیزم شما هم مسائل خودتو داری و این داری فکر میکنی چطوری با دوستت صحبت کنی که ناراحت نشه نشون میده که چقد بهش اهمیت میدی 

این که ادم محترمانه درخواست های غیرمعقول رو رد کنه نشونه ی بلوغه فکریه نه بی ادبی 

موفق باشی