2777
2789
عنوان

جراحی حنجره برای زیبایی صدا

| مشاهده متن کامل بحث + 12004 بازدید | 40 پست

نکن اینکارو خ کار خطری هستش ...تا جاییکه فهمیدم جراحی تیروییدم میگن رو حنجره اثر میذاره و خطریه...حالا اگه واقعا تصمیمتو گرفتی ...نه واقعا اینکارو نکن...خیلی ریسکیه بنظرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر اگر واقعا صدات عجيب هست از نظر بقيه شايد بيارزه

ولي اكر دوست داري قشنك بشه همينطوري ارزش نداره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

نه این کار رو نکن خطرناکه بابا. من خودم یه مدت تو حموم خوندم تمرین کردم الان همچین صدام خوب شده دیگه تو فیلما صدام رو می شنوم نمی گرخم 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

برا خوندن صدا خيلي مهم نيست برين كلاس سلفژ رو صداتون كاري كنين

خيلي خواننده ها هميجوري حرف ميزنن صداشون داغونه

ولي خب كنترل رو صداشون دارن و خيلي خوب ميخونن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بقول دوستمون منم اولین باره شنیدم همه نوع زیبایی شنیدم الا این قضیه

صدای ازاده صمدی بازیگر هستش از اونم بدتره صدات ؟

بنظرم برات مهم نباشه بیخیال این دخترا هستن جذب صدای مردا میشن مردا جذب بصری میشن نه سمعی

2790
2778
2791
2779
2792