__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 عنوان تق تق صدا دادن مفصل برای چیه 173 بازدید | 10 پست کل هیکلم صدا میده مچ آرنج فک پام کمرم بعضی اوقات درد هم دارم اگه خیلی فعالیت داشته باشم (((( کاربری دست دو نفره )))) 1404/01/17 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسیمیم عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 242 من پام و دستام تقه میده،فک کنم مال پوکی استخوان هست اگه خرما و شیر یا خرما و پودر سنجد بخورم تقه اش قطع میشه #این نیز بگذرد
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 من پام و دستام تقه میده،فک کنم مال پوکی استخوان هست اگه خرما و شیر یا خرما و پودر سنجد بخورم تقه اش ... مشخصه ویتامین ات کمهپودر سنجد ام زیاد مصرف نکن خوب نیست منم بخاطر همین همش سنجد خورد تنبلی تخمدان گرفتم (((( کاربری دست دو نفره ))))
لوسیمیم عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 242 مشخصه ویتامین ات کمهپودر سنجد ام زیاد مصرف نکن خوب نیست منم بخاطر همین همش سنجد خورد تنبلی تخمدان گر ... آره ویتامینم هم کمه الان مولتی ویتامین دیلی استفاده میکنم اصلا صبح نمیتونستم بیدار شم الان بهتر شدم #این نیز بگذرد
ssssssssiiiissssss عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2034 منم مفصلام صدا میده اما مال من وقتی صدا میده که درد گردن و کمرم شروع میشه آخه من دیسکم زده بیرون ، هم گردن هم کمرماگه اونا درداش شروع نشه مفصلام صدا نمیده
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 منم مفصلام صدا میده اما مال من وقتی صدا میده که درد گردن و کمرم شروع میشه آخه من دیسکم زده بیرون ، ه ... عزیزم اگ همراه با درد هست حتما باید بری دکتز (((( کاربری دست دو نفره ))))
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 آره ویتامینم هم کمه الان مولتی ویتامین دیلی استفاده میکنم اصلا صبح نمیتونستم بیدار شم الان بهتر شدم یعنی خوبه منم بخورم ؟برای استخوانه؟چقدر گرفتین شما (((( کاربری دست دو نفره ))))
ssssssssiiiissssss عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2034 عزیزم اگ همراه با درد هست حتما باید بری دکتز رفتم اما با درد نیست دردم بیشتر از گردن و کمر ناشی میشه اونم اگه رعایت نکنم و کار زیادی کنم میزنه به پاهام و به دنبالش مفصلام صدا میده اگه کمرم درد نکنه صدا نمیدن
__manely__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 رفتم اما با درد نیست دردم بیشتر از گردن و کمر ناشی میشه اونم اگه رعایت نکنم و کار زیادی کنم میزنه ب ... دکتر چی گفتن ؟ فقط قرص کلسیم دادن نه ؟ (((( کاربری دست دو نفره ))))
ssssssssiiiissssss عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2034 دکتر چی گفتن ؟ فقط قرص کلسیم دادن نه ؟ دکتر گفته از کمر هستش باید عمل کنم بهم قرص کلسیم و مولتی ویتامین دادن کلسیم سوپرا کل k2 میخورم
ssssssssiiiissssss عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2034 دکتر چی گفتن ؟ فقط قرص کلسیم دادن نه ؟ مولتی ویتامین هم اکتی وومن