میدونی گلم زمانی که تصمیم میگیرم به چیزای منفی فکر نکنم ذهنم بیشتر اونارو میاره جلو چشمم و این ترسمو ...
بله کاملا درک میکنم عزیزم.اصلا لازم نیست سعی کنی به چیز منفی فکر نکنید. فقط شاهد فکر تون باشین. بعد اگه بتونید یک جوابی بهش بدین کلا خاموش میشه. دیروز یک دفعه دیدم حالم بد شد. این بیت مولانا یادم اومد. (در زمانه صاحب دامی بود/همچو ما احمق که صید خود کند) مولانا میگه در کائنات یک باشنده ای مثل انسان هست که خودش برای خودش دام بزاره؟ سوالی میگه. بعد دیدم آهان ذهنم می کشونه به آینده و می ترسونه. فوری شناسایی کنید. ذهن آرام میشه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عالی نگاه و بینش شماست. عزیزم بله. اصلا کل جمعیت کره ی زمین درگیرشن.و مخصوصا ما ایرانیا. فقط خیلیا آگاه نیستن. مگر کسایی که مثل ما آگاه شدن و دنبال راه و چاره گشتن و راهشو پیدا کردن.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
دوست عزیز. حتما برنامه گنج حضور با اجرای آقای شهبازی و از گوگل سرچ کنید و ببنید. مولانا میگه. جمله خلقان سُخره ی اندیشه اند/زان سبب خسته دل و غم پیشه اند. میگه فکر ما رو به عنوان هوشیاری و خداییت مسخره کرده. اگه ما آگاه بشیم که فکرمون نیستیم و اونو جدی نگیریم مشکل حل میشه. البته این کار راحت نیست. تمرین و توجه و تمرکز می خاد. به امید موفقیت.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا