2777
2789
عنوان

پیامم شوهرم

200 بازدید | 15 پست

برای نامزدم( عقدم) ماکارونی درست کردم واسه شام، حالا پیام داده ک شام خوردم.وای حرصممم گرفته

براش نوشتم ک میزارمش تو چند تا ظرف میدم ب چند نفر تو خیابون چون حتی ی درصدم مهم نیست🙂

هروقت میخوای شام درست کنی از قبل دعوتش کن 

که تکلیف خودتو بدونی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته بودم بهش🤗

بهش بگو بدون لج بدون ناراحتی یه وقتی که پیش همید بگو من کلی زحمت میکشم برا پخت غذا اگر برات جور نمیشه بیای یا جایی شام میخوری از قبل بهم بگو که کمتر درست کنم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بهش بگو بدون لج بدون ناراحتی یه وقتی که پیش همید بگو من کلی زحمت میکشم برا پخت غذا اگر برات جور نمیش ...

😭😭😭😭

زنگش زدم گفتم سورپرایز برات دارم رفتی خونه خبر کن بیام بریم بیرون، بعد پیام دادماکارونی درست کردی? غذا خوردم

بهش بگو بدون لج بدون ناراحتی یه وقتی که پیش همید بگو من کلی زحمت میکشم برا پخت غذا اگر برات جور نمیش ...

نه پیام داده فعلا بعد ربع ساعت و نه زنگ...منتظرم فقط زنگ بزنه رد بدم ققط

نه پیام داده فعلا بعد ربع ساعت و نه زنگ...منتظرم فقط زنگ بزنه رد بدم ققط

عزیز رابطه خودتون رو خراب نکن بخاطر یه چیز ساده 

زندگی انقدر بالاپایین داره بخدا نمیصرفه بخاطر چیز اینطوری ناراحت کنی خودتو